सेठा में सांवरो सेठ बाकी सब डुप्लीकेट भजन लिरिक्स | setha me sawro seth baki sab duplicate bhajan

3350

सेठा में सांवरो सेठ बाकी सब डुप्लीकेट भजन लिरिक्स

सेठा में सांवरो सेठ बाकी सब डुप्लीकेट भजन लिरिक्स setha me sawro seth baki sab duplicate sawariya seth ke bhajan

 ~ सेठा में सांवरो सेठ ~

सेठा में सांवरो सेठ ,
बाकी सब डुप्लीकेट।
बाकी सब डुप्लीकेट ,
मोहन की फोटोस्टेट।


सेठ बण्यो एक नरसी मोटो ,
भक्ता ने वो समजियो छोटो।
एक समय जद पड़ियो टोटो ,
सांवरो राखी पेठ।
सेठा में सांवरो। ….


शिशुपाल साना मिहारिया ,
एक अरज पर ग़ज ने तारिया।
हिरनाकुश सा पापी मारिया ,
मामा कंश समेत।
सेठा में सांवरो। ….


सारा जग को खातों चाले ,
ओ दातारी सब ने पाळे।
कर्मा सारू सब ने डाले ,
कोने लाग लपेट।
सेठा में सांवरो। ….


दो नंबर सेठ गनेरा ,
नरका में जाका होसी डेरा।
मालूणी वो करे सवेरा ,
जग अंधियार समेट।
सेठा में सांवरो। ….


सेठा में सांवरो सेठ ,
बाकी सब डुप्लीकेट।
बाकी सब डुप्लीकेट ,
मोहन की फोटोस्टेट।


Read Also:- कर्मा री रेखा न्यारी न्यारी

Read Also:- माला रो मणियो भजन वाली डोरी

English Lyrics setha me sanwariya seth Bhajan

!! setha me sanwariya seth !!

setha mein saanvaro seth ,
baakee sab dupleeket.
baakee sab dupleeket ,
mohan kee photostet.


seth banyo ek narasee moto ,
bhakta ne vo samajiyo chhoto.
ek samay jad padiyo toto ,
saanvaro raakhee peth.
setha mein saanvaro. ….


shishupaal saana mihaariya ,
ek araj par gaj ne taariya.
hiranaakush sa paapee maariya ,
maama kansh samet.
setha mein saanvaro. ….


saara jag ko khaaton chaale ,
o daataaree sab ne paale.
karma saaroo sab ne daale ,
kone laag lapet.
setha mein saanvaro. ….


do nambar seth ganera ,
naraka mein jaaka hosee dera.
maaloonee vo kare savera ,
jag andhiyaar samet.
setha mein saanvaro. ….


setha mein saanvaro seth ,
baakee sab dupleeket.
baakee sab dupleeket ,
mohan kee photostet.


Read Also:- थारी लंका सुनी हो गई कठे परो ग्यो कन्थ

Read Also:- रमता पधारो म्हारे आंगणे

सेठा में सांवरो सेठ बाकी सब डुप्लीकेट Bhajan Hindi Lyrics

।। सेठा में सांवरो सेठ ।।

सेठा में सांवरो सेठ ,बाकी सब डुप्लीकेट।
बाकी सब डुप्लीकेट ,मोहन की फोटोस्टेट।

सेठ बण्यो एक नरसी मोटो ,भक्ता ने वो समजियो छोटो।
एक समय जद पड़ियो टोटो ,सांवरो राखी पेठ।
सेठा में सांवरो। ….

शिशुपाल साना मिहारिया ,एक अरज पर ग़ज ने तारिया।
हिरनाकुश सा पापी मारिया ,मामा कंश समेत।
सेठा में सांवरो। ….

सारा जग को खातों चाले ,ओ दातारी सब ने पाळे।
कर्मा सारू सब ने डाले ,कोने लाग लपेट।
सेठा में सांवरो। ….

दो नंबर सेठ गनेरा ,नरका में जाका होसी डेरा।
मालूणी वो करे सवेरा ,जग अंधियार समेट।
सेठा में सांवरो। ….

सेठा में सांवरो सेठ ,बाकी सब डुप्लीकेट।
बाकी सब डुप्लीकेट ,मोहन की फोटोस्टेट।

सेठा में सांवरो सेठ बाकी सब डुप्लीकेट Bhajan Video

भजन :- सेठा में सांवरो सेठ
गायक :- रामकुमार मालुणी
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- लागा रे बाण मारे सबद गुरा 

Read Also:- हेली मारी आयोडा संतो रा लीज्यो वारणा

पिछला लेखकर्मा री रेखा न्यारी न्यारी भजन लिरिक्स | karma ri rekha nyari nyari mat dijo mavadli ne dosh bhajan
अगला लेखमारो दूध क्यों ले जायो रे बेटा हनुमान भजन लिरिक्स | maro doodh kyu lagaya beta hanuman bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

fourteen + two =