कर्मा री रेखा न्यारी न्यारी भजन लिरिक्स | karma ri rekha nyari nyari mat dijo mavadli ne dosh bhajan

3766

कर्मा री रेखा न्यारी न्यारी भजन लिरिक्स

कर्मा री रेखा न्यारी न्यारी भजन लिरिक्स karma ri rekha nyari nyari mat dijo mavadli ne dosh Bhajan Lyrics

।। दोहा ।।
मात पिता परमात्मा , पति सेवा गुरु ज्ञान।
इनसे हिल मिल चालिये , वो नर चतुर सुजान।


~ कर्मा री रेखा न्यारी न्यारी ~

भाई रे मत दीज्यो ,मावड़ली ने दोष।
कर्मा री रेखा न्यारी न्यारी। २।


ओ भाई रे एक माता रे पुत्र चार ,
चारा री करणी न्यारी न्यारी।
ओ भाई रे पहलो तो राजा रे दरबार ,
दूजोडो खीरा बालड़।
ओ भाई रे तीजो बजारा रो हाथ ,
चोथोड़ो फेरे भूणिया।
ओ भाई रे मत दीज्यो। ….


ओ भाई रे एक माटी रा बर्तन चार ,
चारा री करणी न्यारी न्यारी।
ओ भाई रे पहला में भरयोड़ी भिलोय ,
दूजोडो मसाणा चालियो।
ओ भाई रे तीजो पनिहारियाँ शीश ,
चोथोड़ो मृद भांड।
ओ भाई रे मत दीज्यो। ….


ओ भाई रे एक गव रे बछड़ा चार ,
चारा री करणी न्यारी न्यारी।
ओ भाई रे पहलो सूरज रो सांड ,
दूजोडो शिव रो नांदियो।
ओ भाई रे तीजो गाणी वालो बेल ,
चोथोड़ो बिणजारे लागियो।
ओ भाई रे मत दीज्यो। ….


ओ भाई रे एक बेल रे तुम्बा चार ,
चारा री करणी न्यारी न्यारी।
ओ भाई रे पहलो सतगुरु जी रे हाथ ,
दूजोडो जल जमुना भरियो।
ओ भाई रे तिजोड़ो तुम्ब्ड़ा री बिण ,
चोथोड़ो भिक्षा माँगियो।
ओ भाई रे कह गया दास कबीर ,
कर्मो रा भर मत दो।
ओ भाई रे मत दीज्यो। ….


भाई रे मत दीज्यो ,मावड़ली ने दोष।
कर्मा री रेखा न्यारी न्यारी। २।


Read Also:- माला रो मणियो भजन वाली डोरी

Read Also:- थारी लंका सुनी हो गई कठे परो ग्यो कन्थ

Mat dijyo mavadli ne dosh Bhajan English Lyrics

!! Karma Ri Rekha Nyari Nyari !!

bhaee re mat deejyo ,maavadalee ne dosh.
karma ree rekha nyaaree nyaaree. 2.


o bhaee re ek maata re putr chaar ,
chaara ree karanee nyaaree nyaaree.
o bhaee re pahalo to raaja re darabaar ,
doojodo kheera baalad.
o bhaee re teejo bajaara ro haath ,
chothodo phere bhooniya.
o bhaee re mat deejyo. ….


o bhaee re ek maatee ra bartan chaar ,
chaara ree karanee nyaaree nyaaree.
o bhaee re pahala mein bharayodee bhiloy ,
doojodo masaana chaaliyo.
o bhaee re teejo panihaariyaan sheesh ,
chothodo mrd bhaand.
o bhaee re mat deejyo. ….


o bhaee re ek gav re bachhada chaar ,
chaara ree karanee nyaaree nyaaree.
o bhaee re pahalo sooraj ro saand ,
doojodo shiv ro naandiyo.
o bhaee re teejo gaanee vaalo bel ,
chothodo binajaare laagiyo.
o bhaee re mat deejyo. ….


o bhaee re ek bel re tumba chaar ,
chaara ree karanee nyaaree nyaaree.
o bhaee re pahalo sataguru jee re haath ,
doojodo jal jamuna bhariyo.
o bhaee re tijodo tumbda ree bin ,
chothodo bhiksha maangiyo.
o bhaee re kah gaya daas kabeer ,
karmo ra bhar mat do.
o bhaee re mat deejyo. ….


bhaee re mat deejyo ,maavadalee ne dosh.
karma ree rekha nyaaree nyaaree. 2.


Read Also:- रमता पधारो म्हारे आंगणे

Read Also:- लागा रे बाण मारे सबद गुरा रा

कर्मा री रेखा न्यारी न्यारी Bhajan Hindi Lyrics

।। कर्मा री रेखा न्यारी न्यारी ।।

Bhai re मत दीज्यो ,मावड़ली ने दोष। कर्मा री रेखा न्यारी न्यारी। २।

o भाई रे एक माता रे पुत्र चार ,चारा री करणी न्यारी न्यारी।
ओ भाई रे पहलो तो राजा रे दरबार ,दूजोडो खीरा बालड़।
भाई रे तीजो बजारा रो हाथ ,चोथोड़ो फेरे भूणिया।
मत दीज्यो। ….

Bhai re एक माटी रा बर्तन चार ,चारा री करणी न्यारी न्यारी।
o भाई रे पहला में भरयोड़ी भिलोय ,दूजोडो मसाणा चालियो।
 भाई रे तीजो पनिहारियाँ शीश ,चोथोड़ो मृद भांड।
मत दीज्यो। ….

o bhai रे एक गव रे बछड़ा चार ,चारा री करणी न्यारी न्यारी।
o भाई रे पहलो सूरज रो सांड ,दूजोडो शिव रो नांदियो।
bhai रे तीजो गाणी वालो बेल ,चोथोड़ो बिणजारे लागियो।
 मत दीज्यो। ….

oh भाई रे एक बेल रे तुम्बा चार ,चारा री करणी न्यारी न्यारी।
o bhai रे पहलो सतगुरु जी रे हाथ ,दूजोडो जल जमुना भरियो।
 भाई रे तिजोड़ो तुम्ब्ड़ा री बिण ,चोथोड़ो भिक्षा माँगियो।
ओ भाई रे कह गया दास कबीर ,कर्मो रा भर मत दो।
 मत दीज्यो। ….

oh भाई रे मत दीज्यो ,मावड़ली ने दोष। कर्मा री रेखा न्यारी न्यारी। २।

कर्मा री रेखा न्यारी न्यारी Bhajan Video

भजन :- कर्मा री रेखा न्यारी न्यारी
गायक :- अनिल नागौरी
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- हेली मारी आयोडा संतो रा लीज्यो वारणा

Read Also:- गुरु देव कहे सुन चेला

पिछला लेखमाला रो मणियों भजन वाली डोरी भजन लिरिक्स | mala ro maniyo bhajan wali dori bhajan Lyrics
अगला लेखसेठा में सांवरो सेठ बाकी सब डुप्लीकेट भजन लिरिक्स | setha me sawro seth baki sab duplicate bhajan

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

ten − eight =