थारी लंका सुनी होगी रे कटे गयो मारो कंठ भजन लिरिक्स | thari lanka suni hogi re bhajan lyrics

2439

थारी लंका सुनी होगी रे कटे गयो मारो कंठ भजन लिरिक्स

थारी लंका सुनी होगी रे कटे गयो मारो कंठ भजन लिरिक्स thari lanka suni hogi re anwar chacha ke bhajan hindi lyrics

।। दोहा ।।
राम नाम भज्यो नहीं , कियो ने हरि से हेत।
वो नर ऐसे जायेगा , ज्यू मूली का खेत।


~ थारी लंका सुनी होगी रे ~

थारी लंका सुनी हो गई ,
कठे परो ग्यो कन्थ। २।
कथे परो ग्यो कन्थ ,
मारा पीव बड़ा बलवंत।
थारी लंका। ….


सोना में सुगंध भर दूंगा ,
धुआँ अंगनि से बंद कर दूंगा।
सीडी बनाऊ नभ के ऊपर ,
ने उचो काडू पंख।
थारे मन की मन रह गई ,
कठे परो ग्यो कन्थ।
थारी लंका। ….


सोना का थारे कोट कांगरा ,
बणिया कई लाख लाख रा।
या पे कूद रिया रीछ बांदरा ,
तू धरती पे पोडंक।
थारी गजा एंकर ले गई।
कठे परो ग्यो कन्थ।
थारी लंका। ….


सात समुन्द्र और नो खाई ,
कुम्भकर्ण बलवंता भाई।
मेघनाथ का पुत्र कहाई ,
सब को आग्यो अंत।
थारी किस्मत जोलो खागई ,
कठे परो ग्यो कन्थ।
थारी लंका। ….


सिया चुरा कर तू लाया ,
लंका का राज विभीषण पाया।
कहे मोहन तुझे मार गिराया ,
मारो ऐसो है भगवंत।
थारी उल्टी गंगा बह गई ,
कठे परो ग्यो कन्थ।
थारी लंका। ….


थारी लंका सुनी हो गई ,
कठे परो ग्यो कन्थ। २।
कथे परो ग्यो कन्थ ,
मारा पीव बड़ा बलवंत।
थारी लंका। ….


Read Also:- रमता पधारो म्हारे आंगणे

Read Also:- लागा रे बाण मारे सबद गुरा रा

Bhajan Thari Lanka Suni Hogi Re English Lyrics 

!! Thari Lanka Suni Hogi re !!

thaaree lanka sunee ho gaee ,
kathe paro gyo kanth. 2.
kathe paro gyo kanth ,
maara peev bada balavant.
thaaree lanka. ….


sona mein sugandh bhar doonga ,
dhuaan angani se band kar doonga.
seedee banaoo nabh ke oopar ,
ne ucho kaadoo pankh.
thaare man kee man rah gaee ,
kathe paro gyo kanth.
thaaree lanka. ….


sona ka thaare kot kaangara ,
baniya kaee laakh laakh ra.
ya pe kood riya reechh baandara ,
too dharatee pe podank.
thaaree gaja enkar le gaee.
kathe paro gyo kanth.
thaaree lanka. ….


saat samundr aur no khaee ,
kumbhakarn balavanta bhaee.
meghanaath ka putr kahaee ,
sab ko aagyo ant.
thaaree kismat jolo khaagee ,
kathe paro gyo kanth.
thaaree lanka. ….


siya chura kar too laaya ,
lanka ka raaj vibheeshan paaya.
kahe mohan tujhe maar giraaya ,
maaro aiso hai bhagavant.
thaaree ultee ganga bah gaee ,
kathe paro gyo kanth.
thaaree lanka. ….


thaaree lanka sunee ho gaee ,
kathe paro gyo kanth. 2.
kathe paro gyo kanth ,
maara peev bada balavant.
thaaree lanka. ….


Read Also:- हेली मारी आयोडा संतो रा लीज्यो वारणा

Read Also:- गुरु देव कहे सुन चेला

थारी लंका सुनी हो गई Bhajan Hindi Lyrics

 । । थारी लंका सुनी होगी रे । ।

थारी लंका सुनी हो गई ,कठे परो ग्यो कन्थ। २।
कथे परो ग्यो कन्थ ,मारा पीव बड़ा बलवंत।
थारी लंका। ….

सोना में सुगंध भर दूंगा ,धुआँ अंगनि से बंद कर दूंगा।
सीडी बनाऊ नभ के ऊपर ,ने उचो काडू पंख।
थारे मन की मन रह गई ,कठे परो ग्यो कन्थ।
थारी लंका। ….

सोना का थारे कोट कांगरा ,बणिया कई लाख लाख रा।
या पे कूद रिया रीछ बांदरा ,तू धरती पे पोडंक।
थारी गजा एंकर ले गई। कठे परो ग्यो कन्थ।
थारी लंका। ….

सात समुन्द्र और नो खाई ,कुम्भकर्ण बलवंता भाई।
मेघनाथ का पुत्र कहाई ,सब को आग्यो अंत।
थारी किस्मत जोलो खागई ,कठे परो ग्यो कन्थ।
थारी लंका। ….

सिया चुरा कर तू लाया ,लंका का राज विभीषण पाया।
कहे मोहन तुझे मार गिराया ,मारो ऐसो है भगवंत।
थारी उल्टी गंगा बह गई ,कठे परो ग्यो कन्थ।
थारी लंका। ….

Thari लंका सुनी हो गई ,कठे परो ग्यो कन्थ
कथे परो ग्यो कन्थ ,मारा पीव बड़ा बलवंत।
थारी लंका। ….

थारी लंका सुनी हो गई Bhajan Video

भजन :- थारी लंका सुनी होगी रे
गायक :- अनवर चाचा
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- गुरु मारा पारस पवन पथ जीना

Read Also:- कितना बदल गया इंसान

पिछला लेखरमता पधारो म्हारे आंगणे बजरंग बाला भजन लिरिक्स | ramta padharo mhare aangan bajarang bala bhajan
अगला लेखमाला रो मणियों भजन वाली डोरी भजन लिरिक्स | mala ro maniyo bhajan wali dori bhajan Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

two × 5 =