लागा रे बाण मारे शब्द गुरा रा भजन लिरिक्स | laga re ban mare shabad guru ra guru dev bhajan Lyrics

3675

लागा रे बाण मारे शब्द गुरा रा भजन लिरिक्स

लागा रे बाण मारे शब्द गुरा रा भजन लिरिक्स laga re ban mare shabad guru ra .mohinudin manchala bhajan

।। दोहा ।।
सबदा मारा मर गया ,सबदा छोडियो राज।
जिण जिण शब्द विचारिया मारा सरिया काज।।


~ लागा बाण मारे शब्द गुरा रा ~

लागा रे बाण मारे सबद गुरा रा ,
केण सतगुरु रा।
घायल वे ज्यारी ये बाता। २।


परणी नार पिया गम जाणे ,
काई जाणे रे कवारी बाता।
बिना विवेक वा फिरे भटकती ,
इन कारण खावे है लाता।
लागा रे बाण। ….


पतिव्रता नार भाई भुजवंती ,
काई जाणे रे पीवजी री बाता।
सतगुरु मिलिया भरम सब भागा ,
भूल गई कुबदा री बाता।
लागा रे बाण। ….


धरा आसमान सब बिक जावे ,
सुख जावे समंदर सारा।
में मारा पीव जी ने कदे नी भूलू ,
पावे पलक ने दिन राता।
लागा रे बाण। ….


प्रेम पोल में मारा सतगुरु पोडिया ,
मिलने री लग रही आसा।
गुरु प्रताप रवि दास जी बोले ,
तार में तार मिलाय दाता।
लागा रे बाण। ….


लागा रे बाण मारे सबद गुरा रा ,
केण सतगुरु रा।
घायल वे ज्यारी ये बाता। २।


Read Also:- हेली मारी आयोडा संतो रा लीज्यो वारणा

Read Also:- गुरु देव कहे सुन चेला

Laaga ban mare sabad guru ra Bhajan English Lyrics

!! Laga ban mare shabad guru ra !!

laaga re baan maare sabad gura ra ,
ken sataguru ra.
ghaayal ve jyaaree ye baata. 2.


paranee naar piya gam jaane ,
kaee jaane re kavaaree baata.
bina vivek va phire bhatakatee ,
in kaaran khaave hai laata.
laaga re baan. ….

pativrata naar bhaee bhujavantee ,
kaee jaane re peevajee ree baata.
sataguru miliya bharam sab bhaaga ,
bhool gaee kubada ree baata.
laaga re baan. ….


dhara aasamaan sab bik jaave ,
sukh jaave samandar saara.
mein maara peev jee ne kade nee bhooloo ,
paave palak ne din raata.
laaga re baan. ….


prem pol mein maara sataguru podiya ,
milane ree lag rahee aasa.
guru prataap ravi daas jee bole ,
taar mein taar milaay daata.
laaga re baan. ….


laaga re baan maare sabad gura ra ,
ken sataguru ra.
ghaayal ve jyaaree ye baata. 2.


Read Also:- गुरु मारा पारस पवन पथ जीना

Read Also:- कितना बदल गया इंसान

लागा रे बाण मारे सबद गुरा रा Bhajan Hindi Lyrics

।। लागा बाण मारे सबद गुरा रा ।।

लागा रे बाण मारे सबद गुरा रा ,केण सतगुरु रा।
घायल वे ज्यारी ये बाता। २।

परणी नार पिया गम जाणे ,काई जाणे रे कवारी बाता।
बिना विवेक वा फिरे भटकती ,इन कारण खावे है लाता।
लागा रे बाण। ….

पतिव्रता नार भाई भुजवंती ,काई जाणे रे पीवजी री बाता।
सतगुरु मिलिया भरम सब भागा ,भूल गई कुबदा री बाता।
लागा रे बाण। ….

धरा आसमान सब बिक जावे ,सुख जावे समंदर सारा।
में मारा पीव जी ने कदे नी भूलू ,पावे पलक ने दिन राता।
लागा रे बाण। ….

प्रेम पोल में मारा सतगुरु पोडिया ,मिलने री लग रही आसा।
गुरु प्रताप रवि दास जी बोले ,तार में तार मिलाय दाता।
लागा रे बाण। ….

लागा रे बाण मारे सबद गुरा रा ,केण सतगुरु रा।
घायल वे ज्यारी ये बाता। २।

लागा रे बाण मारे सबद गुरा रा Bhajan Video

भजन :- लागा बाण मारे शब्द गुरा रा
गायक :- मोइनुद्दीन मनचला
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- जाने वाले रघुवर को प्रणाम हमारा कह देना

Read Also:- अरे मारा मनडा बदल गया दिनडा

पिछला लेखहेली मारी आयोड़ा संता का लीजिए वारणा भजन लिरिक्स | heli mari aayoda santa bhajan Lyrics
अगला लेखरमता पधारो म्हारे आंगणे बजरंग बाला भजन लिरिक्स | ramta padharo mhare aangan bajarang bala bhajan

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

5 + 2 =