हेली मारी आयोड़ा संता का लीजिए वारणा भजन लिरिक्स | heli mari aayoda santa bhajan Lyrics

1556

हेली मारी आयोड़ा संता का लीजिए वारणा भजन लिरिक्स

हेली मारी आयोड़ा संता का लीजिए वारणा भजन लिरिक्स heli mari aayoda santa lyrics bhajan lehru das bhajan Lyrics In hindi

।। दोहा ।।
सुता सुता क्या करो , सुता ने आवे नींद।
जम सिराणे यु खड़ो , ज्यू तोरण आयो बिन्द।


~ आयोडा संता का लीजिए वारणा ~

हेली मारी आयोडा ,
संतो रा लीज्यो वारणा ये।


जिन से बढे तुम्हारो मान ,
है मान मारी हेली ये ।
हेली मारी। ….


हेली मारी नुगरा मानस री ,
संगत ना कीज्यो ये।
जि सु गटे तुम्हारो मान ,
हे मान मारी हेली ये।
हेली मारी। ….


हेली मारी आम्बा अरंड के ,
गणो आकारों ये।
यो तो अरंड आकाशा जाय।
है जाय मारी हेली ये।
हेली मारी। ….


हेली मारी काई रे ,
नाडुल्या में नावणो ये।
थे तो पडो समंद री तीर ,
है तीर वाली हेली ये।
हेली मारी। ….


हेली मारी काई अरपुस ,
का तापणा ये।
कई परदेश की प्रीत ,
है प्रीत वाली हेली ये।
हेली मारी। ….


हेली मारी केवे कबीरा ,
धर्मी दास ने ये।
ये तो पहुँचिया दीवाने देश ,
है देश मारी हेली ये।
हेली मारी। ….


हेली मारी आयोडा ,
संतो रा लीज्यो वारणा ये।


Read Also:- गुरु देव कहे सुन चेला

Read Also:- गुरु मारा पारस पवन पथ जीना

English Lyrics Heli Mari Aayoda Santo ra Lijye Varna bhajan

!! aayoda Santo Ra Lijye Varna !!

helee maaree aayoda ,
santo ra leejyo vaarana ye.


jin se badhe tumhaaro maan ,
hai maan maaree helee ye .
helee maaree. ….


helee maaree nugara maanas ree ,
sangat na keejyo ye.
ji su gate tumhaaro maan ,
he maan maaree helee ye.
helee maaree. ….


helee maaree aamba arand ke ,
gano aakaaron ye.
yo to arand aakaasha jaay.
hai jaay maaree helee ye.
helee maaree. ….


helee maaree kaee re ,
naadulya mein naavano ye.
the to pado samand ree teer ,
hai teer vaalee helee ye.
helee maaree. ….


helee maaree kaee arapus ,
ka taapana ye.
kaee paradesh kee preet ,
hai preet vaalee helee ye.
helee maaree. ….


helee maaree keve kabeera ,
dharmee daas ne ye.
ye to pahunchiya deevaane desh ,
hai desh maaree helee ye.
helee maaree. ….


helee maaree aayoda ,
santo ra leejyo vaarana ye.


Read Also:- कितना बदल गया इंसान

Read Also:-जाने वाले रघुवर को प्रणाम हमारा कह देना

हेली मारी आयोडा संतो रा लीज्यो वारणा Bhajan Hindi Lyrics

 ।। आयोडा संतो रा लीज्यो वारणा ये।।

हेली मारी आयोडा ,संतो रा लीज्यो वारणा ये।

जिन से बढे तुम्हारो मान ,है मान मारी हेली ये ।
हेली मारी। ….

हेली मारी नुगरा मानस री ,संगत ना कीज्यो ये।
जि सु गटे तुम्हारो मान ,हे मान मारी हेली ये।
हेली मारी। ….

हेली मारी आम्बा अरंड के ,गणो आकारों ये।
यो तो अरंड आकाशा जाय। है जाय मारी हेली ये।
हेली मारी। ….

हेली मारी काई रे ,नाडुल्या में नावणो ये।
थे तो पडो समंद री तीर ,है तीर वाली हेली ये।
हेली मारी। ….

हेली मारी काई अरपुस ,का तापणा ये।
कई परदेश की प्रीत ,है प्रीत वाली हेली ये।
हेली मारी। ….

हेली मारी केवे कबीरा ,धर्मी दास ने ये।
ये तो पहुँचिया दीवाने देश ,है देश मारी हेली ये।
हेली मारी। ….

हेली मारी आयोडा ,संतो रा लीज्यो वारणा ये।

heli mari aayoda santo ra Bhajan Video

भजन :- हेली मारी आयोडा संतो रा
गायक :- लेहरू दास वैष्णव
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- मारा मनडा बदल गया दिनडा

Read Also:- एक डाल दो पंछी बैठा

पिछला लेखगुरु देव कहे सुन चेला भजन लिरिक्स | guru dev kahe sun chela Bhajan prakash mali bhajan Lyrics
अगला लेखलागा रे बाण मारे शब्द गुरा रा भजन लिरिक्स | laga re ban mare shabad guru ra guru dev bhajan Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

five × three =