गुरु म्हारा पारस पवन पथ जीना भजन लिरिक्स | guru mara paras pavan lyrics jagdish vaishnav bhajan Lyrics

1277

गुरु म्हारा पारस पवन पथ जीना भजन लिरिक्स

गुरु म्हारा पारस पवन पथ जीना भजन लिरिक्सguru mara paras pavan lyrics Bhajan. jagdish vaishnav bhajan Hindi Lyrics

 ।। दोहा ।।
गुरु मूर्ति मुख चंद्रमा ,सेवक नैनी चकोर।
अष्ट पोर निरकती रहु ,गुरु चरण की और।


~ गुरु म्हारा पारस पवन पथ जीना ~

गुरु मारा पारस ,पवन पथ जीना ,
सायर वाली दाता लेरा करे।
हंसला री गुरु ग़म हंसलो ही जाने ,
हंस हीरा रा मोल करे। ओजी।


गुरु मारा पारस पत्थर ने पूजे ,
पारस संग ले पत्थर तीरे।
पत्थर तीरे वाने प्रेम जल पावे ,
पारस पेला पार करे। ओजी।
गुरु मारा पारस। ……


गुरु मारा पारस बेल ने हाके ,
सत शब्दा वाली हाक करे।
ज्ञान की डोरी ,प्रेम की प्राणी ,
हलकारा सु शाम ढ़ले। ओजी।
गुरु मारा पारस। ……


गुरु मारा पारस हेत वाला हीरा ,
हंस मिलिया गुरु हेत करे।
हंसा रा जोड़े बैठे कागलो ,
कागा ने गुरु हंस करे। ओजी।
गुरु मारा पारस। ……


बादली ज्यू बरसे बिजली ज्यू चमके ,
जर जर जरना नीर जरे।
नीर जरे उठे प्रेम जल लागो ,
पिया पिया का पगत भरे। ओजी।
गुरु मारा पारस। ……


निर्भय राम कनीराम जी मलिया ,
गुरु बल ऊपर दया करे।
भवानी नाथ यो के समजावे ,
आप गुरा ने याद करे। ओजी।
गुरु मारा पारस। ……


Read Also:- कितना बदल गया इंसान

Read Also:- प्रणाम हमारा कह देना

guru mara paras pavan English Lyrics

!! guru mara paras pavan !!

gouru maara paaras ,pavan path jeena ,
saayar vaalee daata lera kare.
hansala ree guru gam hansalo hee jaane ,
hans heera ra mol kare. ojee.


guru maara paaras patthar ne pooje ,
paaras sang le patthar teere.
patthar teere vaane prem jal paave ,
paaras pela paar kare. ojee.
guru maara paaras. ……


guru maara paaras bel ne haake ,
sat shabda vaalee haak kare.
gyaan kee doree ,prem kee praanee ,
halakaara su shaam dhale. ojee.
guru maara paaras. ……


guru maara paaras het vaala heera ,
hans miliya guru het kare.
hansa ra jode baithe kaagalo ,
kaaga ne guru hans kare. ojee.
guru maara paaras. ……


baadalee jyoo barase bijalee jyoo chamake ,
jar jar jarana neer jare.
neer jare uthe prem jal laago ,
piya piya ka pagat bhare. ojee.
guru maara paaras. ……


nirbhay raam kaneeraam jee maliya ,
guru bal oopar daya kare.
bhavaanee naath yo ke samajaave ,
aap gura ne yaad kare. ojee.
guru maara paaras. ……


Read Also:- मारा मनडा बदल गया दिनडा

Read Also:- एक डाल दो पंछी बैठा

गुरु मारा पारस पवन पथ जीना Bhajan Hindi Lyrics

।। गुरु म्हारा पारस पवन पथ जीना ।।

गुरु मारा पारस ,पवन पथ जीना ,सायर वाली दाता लेरा करे।
हंसला री गुरु ग़म हंसलो ही जाने , हंस हीरा रा मोल करे। ओजी।

गुरु मारा पारस पत्थर ने पूजे ,पारस संग ले पत्थर तीरे।
पत्थर तीरे वाने प्रेम जल पावे ,पारस पेला पार करे। ओजी।
गुरु मारा पारस। ……

गुरु मारा पारस बेल ने हाके ,सत शब्दा वाली हाक करे।
ज्ञान की डोरी ,प्रेम की प्राणी ,हलकारा सु शाम ढ़ले। ओजी।
गुरु मारा पारस। ……

गुरु मारा पारस हेत वाला हीरा ,हंस मिलिया गुरु हेत करे।
हंसा रा जोड़े बैठे कागलो ,कागा ने गुरु हंस करे। ओजी।
गुरु मारा पारस। ……

बादली ज्यू बरसे बिजली ज्यू चमके ,जर जर जरना नीर जरे।
नीर जरे उठे प्रेम जल लागो ,पिया पिया का पगत भरे। ओजी।
गुरु मारा पारस। ……

निर्भय राम कनीराम जी मलिया ,गुरु बल ऊपर दया करे।
भवानी नाथ यो के समजावे ,आप गुरा ने याद करे। ओजी।
गुरु मारा पारस। ……

गुरु मारा पारस पवन पथ जीना Bhajan video

 

भजन :- गुरु म्हारा पारस पवन
गायक :- जगदीश वैष्णव
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- बेटा तो माचा पर पोढ़े

Read Also:- हंसा सुन्दर काया रो मत करजे अभिमान

पिछला लेखकितना बदल गया इंसान भजन लिरिक्स | kitna badal gaya insaan anil nagori bhajan
अगला लेखगुरु देव कहे सुन चेला भजन लिरिक्स | guru dev kahe sun chela Bhajan prakash mali bhajan Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

three × 1 =