गुरु देव कहे सुन चेला भजन लिरिक्स | guru dev kahe sun chela Bhajan prakash mali bhajan Lyrics

3688

गुरु देव कहे सुन चेला भजन लिरिक्स

गुरु देव कहे सुन चेला भजन लिरिक्स guru dev kahe sun chela bhajan Lyrics. prakash mali bhajan hindi Lyrics.

 ।। दोहा ।।
गुरु धोबी सीस कापड़ा ,तो साबुन सिरजन हार।
सूरत सिला पर धोयले ,तो निकले मेल अपार।।


~ गुरु देव कहे सुन चेला ~

गुरु देव कहे सुन चेला ,
तेरा जनम सफल जद वेला। २।


आठ पुरुष ने द्यावो ,
संतो ने शीश जुकावो।
थारा कियोडा पाप धुलेला ,
थारो जनम सफल जद वेला।
गुरु देव कहे। ……


सत रे संगत में जाना ,
भक्ति में जीव लगाना।
थारा मन ने मार ले पेला ,
थारो जनम सफल जद वेला।
गुरु देव कहे। ……


पल धन ने भूल कर मानो ,
पर त्रिया मात कर जानो।
तू तो ऐसी रेनी में रेला ,
थारो जनम सफल जद वेला।
गुरु देव कहे। ……


निंदिया बुराई मत करज्यो ,
गुजर जावे वाने बरजो।
राजा राम जी देरया हेला ,
थारो जनम सफल जद वेला।
गुरु देव कहे। ……


गुरु देव कहे सुन चेला ,
तेरा जनम सफल जद वेला। २।


Read Also:- गुरु मारा पारस पवन पथ जीना

Read Also:- कितना बदल गया इंसान

English Guru Dev kahe sun chela Bhajan Lyrics

!! guru dev kahe sun chela !!

guru deva kahe sun chela ,
tera janam saphal jad vela. 2.


aath purush ne dyaavo ,
santo ne sheesh jukaavo.
thaara kiyoda paap dhulela ,
thaaro janam saphal jad vela.
guru dev kahe. ……


sat re sangat mein jaana ,
bhakti mein jeev lagaana.
thaara man ne maar le pela ,
thaaro janam saphal jad vela.
guru dev kahe. ……


pal dhan ne bhool kar maano ,
par triya maat kar jaano.
too to aisee renee mein rela ,
thaaro janam saphal jad vela.
guru dev kahe. ……


nindiya buraee mat karajyo ,
gujar jaave vaane barajo.
raaja raam jee deraya hela ,
thaaro janam saphal jad vela.
guru dev kahe. ……

guru dev kahe sun chela ,
tera janam saphal jad vela. 2.


Read Also:- जाने वाले रघुवर को प्रणाम हमारा कह देना

Read Also:- मारा मनडा बदल गया दिनडा

गुरु देव कहे सुन चेला Bhajan Hindi Lyrics

।। गुरु देव कहे सुन चेला ।।

गुरु देव कहे सुन चेला ,तेरा जनम सफल जद वेला। २।

आठ पुरुष ने द्यावो ,संतो ने शीश जुकावो।
थारा कियोडा पाप धुलेला ,थारो जनम सफल जद वेला।
गुरु देव कहे। ……

सत रे संगत में जाना ,भक्ति में जीव लगाना।
थारा मन ने मार ले पेला ,थारो जनम सफल जद वेला।
गुरु देव कहे। ……

पल धन ने भूल कर मानो ,पर त्रिया मात कर जानो।
तू तो ऐसी रेनी में रेला ,थारो जनम सफल जद वेला।
गुरु देव कहे। ……

निंदिया बुराई मत करज्यो ,गुजर जावे वाने बरजो।
राजा राम जी देरया हेला ,थारो जनम सफल जद वेला।
गुरु देव कहे। ……

गुरु देव कहे सुन चेला ,
तेरा जनम सफल जद वेला। २।

गुरु देव कहे सुन चेला Bhajan video

भजन :- गुरु देव कहे सुन चेला
गायक :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- एक डाल दो पंछी बैठा

Read Also:- बेटा तो माचा पर पोढ़े

पिछला लेखगुरु म्हारा पारस पवन पथ जीना भजन लिरिक्स | guru mara paras pavan lyrics jagdish vaishnav bhajan Lyrics
अगला लेखहेली मारी आयोड़ा संता का लीजिए वारणा भजन लिरिक्स | heli mari aayoda santa bhajan Lyrics

1 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

19 − 16 =