अरे मारा मनडा बदल गया दिल ड़ा भजन | are mara manda badal gaya dinda lehru das vaishnav bhajan

1477

अरे मारा मनडा बदल गया दिल ड़ा भजन लिरिक्स

अरे मारा मनडा बदल गया दिल ड़ा भजन are mara manda badal gaya dinda lehru das vaishnav bhajan

।। दोहा ।।
बुरा किसी को मत कहो ,खुद बुरा हो जायेगा।
ये माटी का पुतला बन्दे ,माटी में मिल जायेगा।।


~ मारा मनडा बदल गया दिनडा ~

अरे मारा मनडा ,
बदल गया दिनडा।
वा पेला जैसी बात नहीं।


अरे गव माता की कदर बिगड़गी ,
जीवती की खाल उदडगी।
सावन सुखो सुखो जावे ,
बे मौसम बरसात गणी।
अरे मारा मनडा। ……


ई पीतल ज्यो पड़ी परछाई ,
माँ जाया बोले नहीं भाई।
बेटो बाप ने आँख दिखावे ,
वा श्रवण सी संतान नहीं।
अरे मारा मनडा। ……


अरे सतवंती नहीं रही लुगाया ,
बात करे घूंघट ने उठाया।
अरे बहु सास ने गालिया निकाले ,
अरे वे घूँघट वे बात नहीं।
अरे मारा मनडा। ……


धुला राम जी कह गया साची ,
इण कलयुग की पोथी बाँची।
गर्व करो मत माई साची ,
दुश्मन की ओकात नहीं।
अरे मारा मनडा। ……


अरे मारा मनडा ,
बदल गया दिनडा।
पेला जैसी बात नहीं।


Read Also:- एक डाल दो पंछी बैठा

Read Also:- बेटा तो माचा पर पोढ़े

अरे मारा मनडा बदल गया दिनडा Bhajan English Lyrics

!! Wa Re Mara Manda Badal Gya Dinda !!

are maara manada ,
badal gaya dinada.
va pela jaisee baat nahin.


are gav maata kee kadar bigadagee ,
jeevatee kee khaal udadagee.
saavan sukho sukho jaave ,
be mausam barasaat ganee.
are maara manada. ……


ee peetal jyo padee parachhaee ,
maan jaaya bole nahin bhaee.
beto baap ne aankh dikhaave ,
va shravan see santaan nahin.
are maara manada. ……


are satavantee nahin rahee lugaaya ,
baat kare ghoonghat ne uthaaya.
are bahu saas ne gaaliya nikaale ,
are ve ghoonghat ve baat nahin.
are maara manada. ……


dhula raam jee kah gaya saachee ,
in kalayug kee pothee baanchee.
garv karo mat maee saachee ,
dushman kee okaat nahin.
are maara manada. ……


are maara manada ,
badal gaya dinada.
pela jaisee baat nahin।


Read Also:- हंसा सुन्दर काया रो मत करजे अभिमान

Read Also:-  में तो अमर चुनड़ी ओडु

lehru das vaishnav bhajan lyrics in hindi

।। मारा मनडा बदल गया दिनडा ।।

अरे मारा मनडा ,बदल गया दिनडा।
वा पेला जैसी बात नहीं।

अरे गव माता की कदर बिगड़गी ,
जीवती की खाल उदडगी।
सावन सुखो सुखो जावे ,
बे मौसम बरसात गणी।
अरे मारा मनडा। ……

ई पीतल ज्यो पड़ी परछाई ,
माँ जाया बोले नहीं भाई।
बेटो बाप ने आँख दिखावे ,
वा श्रवण सी संतान नहीं।
अरे मारा मनडा। ……

अरे सतवंती नहीं रही लुगाया ,
बात करे घूंघट ने उठाया।
अरे बहु सास ने गालिया निकाले ,
अरे वे घूँघट वे बात नहीं।
अरे मारा मनडा। ……

धुला राम जी कह गया साची ,
इण कलयुग की पोथी बाँची।
गर्व करो मत माई साची ,
दुश्मन की ओकात नहीं।
अरे मारा मनडा। ……

अरे मारा मनडा ,बदल गया दिनडा।
वा पेला जैसी बात नहीं।

अरे मारा मनडा बदल गया दिनडा Video

भजन :- मारा मनडा बदल गया दिनडा
गायक :- सुरेश जाखड़
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:-  देखो दुनिया भोली रे संतो

Read Also:- संवारा थारी माया रो पायो कोनी पार

पिछला लेखएक डाल दो पंछी बैठा कौन गुरु कौन चेला भजन | ek daal do panchhi re baitha kaun guru kaun chela bhajan
अगला लेखजाने वाले रघुवर को प्रणाम हमारा कह देना भजन | jane wale raghuvar ko pranam hamara keh dena bhajan

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

11 − eleven =