हंसा सुंदर काया रो मत करजे अभिमान लिरिक्स | hansa sundar kaya ro mat karje abhiman bhajan

4039

हंसा सुंदर काया रो मत करजे अभिमान लिरिक्स

हंसा सुंदर काया रो मत करजे अभिमान लिरिक्स hansa sundar kaya ro mat karje abhiman bhajan hindi Lyrics

।। दोहा ।।
दौड़ सके तो दौड़ ले , जब लग तेरी दौड़।
दौड़ थकी धोखा मिट्या , वस्तु ठोड की ठोड।


।। हंसा सुन्दर काया रो ।।

हंसा सुन्दर काया रो ,
मत करजे अभिमान।
आखिर एक दिन जाणो रे ,
मालिक रे दरबार। २।


गर्भवास में दुःख पायो ,
जद हरी से करी पुकार।
पल भर विशराऊ नहीं ,
ऐ कॉल वचन किरदार। २।
हंसा सुन्दर। …..


आकर के संसार में ,
कभी ने भजियो राम।
तीर्थ व्रत नहीं कीनो रे ,
नहीं कीनो सुखिरत काज।
हंसा सुन्दर। …..


कुटुंब कबीलो देख ने ,
गर्व कियो मन माय।
हंस अकेलो जासी रे ,
कोई नहीं संग में जाय।
हंसा सुन्दर। …..


राम नाम री बांध गाठड़ी ,
कर ले भव से पार।
वेद सुरखिया कहेत है ,
आसी थारे काम।
हंसा सुन्दर। …..


हंसा सुन्दर काया रो ,
मत करजे अभिमान।
आखिर एक दिन जाणो रे ,
मालिक रे दरबार। २।


Read Also:- धरती माता नो वालो पेरू घागरो

Read Also:- देखो दुनिया भोली रे संतो

Hansa Sundar Kaya Ro Abhiman Bhajan English Lyrics

!! haansa sundar kaaya ro !!

haansa sundar kaaya ro ,
mat karaje abhimaan.
aakhir ek din jaano re ,
maalik re darabaar. 2.


garbhavaas mein duhkh paayo ,
jad haree se karee pukaar.
pal bhar visharaoo nahin ,
ai kol vachan kiradaar. 2.
hansa sundar. …..


aakar ke sansaar mein ,
kabhee ne bhajiyo raam.
teerth vrat nahin keeno re ,
nahin keeno sukhirat kaaj.
hansa sundar. …..


kutumb kabeelo dekh ne ,
garv kiyo man maay.
hans akelo jaasee re ,
koee nahin sang mein jaay.
hansa sundar. …..


raam naam ree baandh gaathadee ,
kar le bhav se paar.
ved surakhiya kahet hai ,
aasee thaare kaam.
hansa sundar. …..


haansa sundar kaaya ro ,
mat karaje abhimaan.
aakhir ek din jaano re ,
maalik re darabaar. 2.


Read Also:- संवारा थारी माया रो पायो कोनी पार

Read Also:- रंग मत डारे रे सांवरिया

हंसा सुन्दर काया रो मत करजे अभिमान Bhajan Lyrics

।। हंसा सुन्दर काया रो ।।

हंसा सुन्दर काया रो ,मत करजे अभिमान।
आखिर एक दिन जाणो रे ,मालिक रे दरबार। २।

गर्भवास में दुःख पायो ,जद हरी से करी पुकार।
पल भर विशराऊ नहीं ,ऐ कॉल वचन किरदार। २।
हंसा सुन्दर। …..

आकर के संसार में ,कभी ने भजियो राम।
तीर्थ व्रत नहीं कीनो रे ,नहीं कीनो सुखिरत काज।
हंसा सुन्दर। …..

कुटुंब कबीलो देख ने ,गर्व कियो मन माय।
हंस अकेलो जासी रे ,कोई नहीं संग में जाय।
हंसा सुन्दर। …..

राम नाम री बांध गाठड़ी ,कर ले भव से पार।
वेद सुरखिया कहेत है ,आसी थारे काम।
हंसा सुन्दर। …..

हंसा सुन्दर काया रो ,मत करजे अभिमान।
आखिर एक दिन जाणो रे ,मालिक रे दरबार। २।

हंसा सुन्दर काया रो ,मत करजे अभिमान Bhajan Video

भजन :- हंसा सुन्दर काया रो
गायक :- मोइनुद्दीन मनचला
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- मिट्टी का खिलौना मिट्टी में मिल जायेगा

Read Also:-बता मेरे यार सुदाम रे

पिछला लेखधरती माता वालो पेरू घाघरो अमर चुनरी ऑडियो भजन | dharti mata ro peru ghagro meera bai bhajan lyrics
अगला लेखबेटा तो माचा पर पोडे दादा जावे ढान्डा मे भजन | beta to macha par pode bhajan with lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

1 × one =