धरती माता वालो पेरू घाघरो अमर चुनरी ऑडियो भजन | dharti mata ro peru ghagro meera bai bhajan lyrics

1917

धरती माता वालो पेरू घाघरो अमर चुनरी ऑडियो भजन

धरती माता वालो पेरू घाघरो अमर चुनरी ऑडियो भजनdharti mata ro peru ghagro me to amar chundadi odhu meera bai ke bhajan

।। दोहा ।।
मीरा जन्मी मेड़ते , और परना दी चित्तोड़।
राम भजन प्रताप सु , सकल श्रिस्ति शिर मोर।


~ में तो अमर चुनड़ी ओडु ~

धरती माता नो ,वालो पेरू घागरो।
में तो अमर , चुनड़ी ओडु।
में तो संतो रे भेळी रेवू।
में तो बाबो रे भेळी रेवू।
आठ पुरुष री चेली जी।


चाँद सूरज मारे ,आंगने लगाऊ।
में तो चरना रो ,जाँजर पेरू।२।
में तो संतो रे भेळी रेवु ,
में तो साधा रे भेळी रेवू। टेर।


ज्ञानी ध्यानी रे ,बगल में राखु।
हनुमान वालो ,कोंकण पेरू।
में तो संतो रे भेळी रेवु ,
में तो साधा रे भेळी रेवू। टेर।


नव लख तारा ,मारे आंगने लगाऊ।
में तो चरना रो ,जाँजर पेरू।२।
में तो संतो रे भेळी रेवु ,
में तो साधा रे भेळी रेवू। टेर।


पारस ने सरहद कर राखु।
में तो डूंगर डोडी में खेलु।
में तो संतो रे भेळी रेवु ,
में तो साधा रे भेळी रेवू। टेर।


नव काली नाग ,मारे चोटड़े बंधाऊ।
जद मारो ,माथो सुखाऊ।
में तो संतो रे भेळी रेवु ,
में तो साधा रे भेळी रेवू। टेर।


दोई कर जोड़ ,मीरा बाई बोले।
में तो गुण , गोविन्द रा गाऊ।
में तो संतो रे भेळी रेवु ,
में तो साधा रे भेळी रेवू। टेर।


धरती माता नो ,वालो पेरू घागरो।
में तो अमर , चुनड़ी ओडु।
में तो संतो रे भेळी रेवू।
में तो बाबो रे भेळी रेवू।
आठ पुरुष री चेली जी।


Read also:- देखो दुनिया भोली रे संतो

Read also:- संवारा थारी माया रो पायो कोनी पार

me to amar chundadi odhu English Lyrics

!! Dharti Mata No Peru Ghagaro !!

dharatee maata no ,vaalo peroo ghaagaro.
mein to amar , chunadee odu.
mein to santo re bhelee revoo.
mein to baabo re bhelee revoo.
aath purush ree chelee jee.


chaand sooraj maare ,aangane lagaoo.
mein to charana ro ,jaanjar peroo.2.
mein to santo. ……


gyaanee dhyaanee re ,bagal mein raakhu.
hanumaan vaalo ,konkan peroo.
mein to santo. ……


nav lakh taara ,maare aangane lagaoo.
mein to charana ro ,jaanjar peroo.2.
mein to santo. ……


paaras ne sarahad kar raakhu.
mein to doongar dodee mein khelu.
mein to santo. ……


nav kaalee naag ,maare chotade bandhaoo.
jad maaro ,maatho sukhaoo.
mein to santo. ……


doee kar jod ,meera baee bole.
mein to gun , govind ra gaoo.
mein to santo. …..


dharatee maata no ,vaalo peroo ghaagaro.
mein to amar , chunadee odu.
mein to santo re bhelee revoo.
mein to baabo re bhelee revoo.
aath purush ree chelee jee.


Read also:- रंग मत डारे रे सांवरिया

Read also:- मिट्टी का खिलौना मिट्टी में मिल जायेगा

dharti mata ro peru ghagro Hindi Bhajan Lyrics

।। में तो अमर चुनड़ी ओडु ।।

धरती माता नो ,वालो पेरू घागरो।
में तो अमर , चुनड़ी ओडु।
में तो संतो रे भेळी रेवू।
में तो बाबो रे भेळी रेवू।
आठ पुरुष री चेली जी।

चाँद सूरज मारे ,आंगने लगाऊ।
में तो चरना रो ,जाँजर पेरू।२।
में तो संतो। ……

ज्ञानी ध्यानी रे ,बगल में राखु।
हनुमान वालो ,कोंकण पेरू।
में तो संतो। ……

नव लख तारा ,मारे आंगने लगाऊ।
में तो चरना रो ,जाँजर पेरू।२।
में तो संतो। ……

पारस ने सरहद कर राखु।
में तो डूंगर डोडी में खेलु।
में तो संतो। ……

नव काली नाग ,मारे चोटड़े बंधाऊ।
जद मारो ,माथो सुखाऊ।
में तो संतो। ……

दोई कर जोड़ ,मीरा बाई बोले।
में तो गुण , गोविन्द रा गाऊ।
में तो संतो। …..

धरती माता नो ,वालो पेरू घागरो।
में तो अमर , चुनड़ी ओडु।
में तो संतो रे भेळी रेवू।
में तो बाबो रे भेळी रेवू।
आठ पुरुष री चेली जी।

meera bai ke bhajan prakash mali bhajan Lyrics

भजन :- धरती माता वालो पेरू घाघरो
गायक :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read also:- बता मेरे यार सुदाम रे

Read also:- बिना शीश की पनिहारी

पिछला लेखदेखो दुनिया भोली रे संतो भजन लिरिक्स | dekho duniya bholi re santo bhajan Lyrics
अगला लेखहंसा सुंदर काया रो मत करजे अभिमान लिरिक्स | hansa sundar kaya ro mat karje abhiman bhajan

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

15 − 2 =