देखो दुनिया भोली रे संतो भजन लिरिक्स | dekho duniya bholi re santo bhajan Lyrics

537

देखो दुनिया भोली रे संतो भजन लिरिक्स

देखो दुनिया भोली रे संतो भजन लिरिक्स dekho duniya bholi re santo Bhajan Lyrics prakash mali bhajan Text Lyrics

।। दोहा ।।
राम नाम री झोपड़ी , पापी रा जस गान।
आग लगे उस गांव को जहा नहीं राम रो नाम।।


~ देखो दुनिया भोली रे संतो ~

देखो दुनिया भोली रे संतो ,
देखो दुनिया भोली रे ।
राम सिमरता लाज मरे रे।
गलियों में खेले होली होजी।


माटी री गणगौर बनाई ,
सखियाँ पूजन हाली वो।
पुतली पानी में डाली ,
अब माटी ग़लबा लागी वो।
देखो दुनिया। …….


मोटा थापण पत्थर पूजे ,
तेल सिंदूर चढ़ावे वो।
पूज तो पुजारी ले गयो ,
अब देव कुतरा चाटे होजी ।
देखो दुनिया। …….


गेहू घेघरा मोठ बाजरी ,
घर में आगा मेले जी।
काकरोडा हाथा ले ने ,
स्वामीयो ने देवे जी।
देखो दुनिया। …….


भोपा घुमन माथो हिलावे ,
खाली गुमर गाले वो।
बकरियों रा शीश काट ने ,
हरी ने हेलो मारे जी।
देखो दुनिया। …….


स्वर्गा पुर में नहीं हूपडो ,
नहीं हुकल ने गट्टी वो।
रामानंद रा बने कबीरा ,
अब कीकर खावा रोटी वो जी।
देखो दुनिया। …….


देखो दुनिया भोली रे संतो ,
देखो दुनिया भोली रे ।
राम सिमरता लाज मरे रे।
गलियों में खेले होली होजी।


Read Also:- संवारा थारी माया रो

Read Also:- रंग मत डारे रे सांवरिया

!! Dekho Duniya Bholi Re Santo Bhajan English Lyrics !!

!! Dekho Duniya Bholi Re Santo !!

dekho duniya bholee re santo.
dekho duniya bholee re ,
raam simarata laaj mare re.
galiyon mein khele holee hojee.


maatee ree ganagaur banaee ,
sakhiyaan poojan haalee vo.
putalee paanee mein daalee ,
ab maatee galaba laagee vo.
dekho duniya. …….


mota thaapan patthar pooje ,
tel sindoor chadhaave vo.
pooj to pujaaree le gayo ,
ab dev kutara chaate hojee .
dekho duniya. …….


gehoo gheghara moth baajaree ,
ghar mein aaga mele jee.
kaakaroda haatha le ne ,
svaameeyo ne deve jee.
dekho duniya. …….


bhopa ghuman maatho hilaave ,
khaalee gumar gaale vo.
bakariyon ra sheesh kaat ne ,
haree ne helo maare jee.
dekho duniya. …….


svarga pur mein nahin hoopado ,
nahin hukal ne gattee vo.
raamaanand ra bane kabeera ,
ab keekar khaava rotee vo jee.
dekho duniya. …….


dekho duniya bholee re santo.
dekho duniya bholee re ,
raam simarata laaj mare re.
galiyon mein khele holee hojee.


Read Also:- मिट्टी का खिलौना

Read Also:- बता मेरे यार सुदाम रे

prakash mali bhajan Lyrics Rajasthani Bhajan

।। देखो दुनिया भोली रे संतो ।।

देखो दुनिया भोली रे संतो।देखो दुनिया भोली रे।
राम सिमरता लाज मरे रे। गलियों में खेले होली होजी।

माटी री गणगौर बनाई ,सखियाँ पूजन हाली वो।
पुतली पानी में डाली ,अब माटी ग़लबा लागी वो।
देखो दुनिया। …….

मोटा थापण पत्थर पूजे ,तेल सिंदूर चढ़ावे वो।
पूज तो पुजारी ले गयो ,अब देव कुतरा चाटे होजी ।
देखो दुनिया। …….

गेहू घेघरा मोठ बाजरी ,घर में आगा मेले जी।
काकरोडा हाथा ले ने ,स्वामीयो ने देवे जी।
देखो दुनिया। …….

भोपा घुमन माथो हिलावे ,खाली गुमर गाले वो।
बकरियों रा शीश काट ने ,हरी ने हेलो मारे जी।
देखो दुनिया। …….

स्वर्गा पुर में नहीं हूपडो ,नहीं हुकल ने गट्टी वो।
रामानंद रा बने कबीरा ,अब कीकर खावा रोटी वो जी।
देखो दुनिया। …….

देखो दुनिया भोली रे संतो। देखो दुनिया भोली रे ,
राम सिमरता लाज मरे रे। गलियों में खेले होली होजी।

Dekho Duniya Bholi Re Santo Video 

भजन :- देखो दुनिया भोली रे संतो
गायक :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- बिना शीश की पनिहारी

Read Also:- आ लोट के आजा हनुमान 

पिछला लेखसांवरा थारी माया रो पायो कोनी पार लिरिक्स | sanwara thari maya ro payo koni paar bhajan lyrics
अगला लेखधरती माता वालो पेरू घाघरो अमर चुनरी ऑडियो भजन | dharti mata ro peru ghagro meera bai bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

17 − 11 =