कुन तो लाया तुमडा कुण तो नागर बेल भजन लिरिक्स | kun to laya tumbda Bhajan Lyrics

1371

कुन तो लाया तुमडा कुण तो नागर बेल भजन लिरिक्स

कुन तो लाया तुमडा कुण तो नागर बेल भजन लिरिक्स kun to laya tumbda Bhajan Lyrics In Hindi .shiv ji ke bhajan In Hindi

।।  दोहा ।।
संत समागम हरि कथा , तुलसी दुर्लभ दोय।
सूत धारा और लक्मी , बीरा पापी के घर होई।


~ कुण तो लाया तुम्बड़ा ~

कुण तो लाया तुम्बड़ा ,
कुन तो नागर बेल।
कुण तो लाया रे ,
संता री अमर भेल।


शिव जी लाया तुम्बड़ा ,
पारवता नागर बेल ,
गोरख जी लाया ,
संता री अमर भेल।


किन ने देवा तुम्बड़ा ,
कुन ने नागर बेल।
कुन ने तो देवा वो ,
संता री अमर भेल।


शिव जी देवा तुम्बड़ा ,
पारवता नागर बेल।
भरतरी ले ली वो ,
संता री अमर भेल।


कठे भुवावा तुम्बड़ा ,
कठे नागर बेल।
कठे तो भुवावा ,
संतों री अमर भेल।


बाड़ी भुवावु तुम्बड़ा ,
बगीचा नागर बेल।
भजना में भुवावा ,
संता री अमर भेल।


कुण जी लाया तुम्बड़ा ,
कुन तो नागर बेल।
कुण तो लाया रे ,
संता री अमर भेल।


Read Also:- दीवाना तेरा आया भोले तेरी नगरी में

Read Also:- जाबा दो सहेलिया माने शिव जी लड़ेला ये

shiv ji ke bhajan kun to laya tumbda Bhajan Lyrics shiv ji bhajan mp3

!! Kun To Laya Tumbada !!

kun to laaya tumbada ,
kun to naagar bel.
kun to laaya re ,
santa ree amar bhel.


shiv jee laaya tumbada ,
paaravata naagar bel ,
gorakh jee laaya ,
saanta ree amar bhel.


kin ne deva tumbada ,
kun ne naagar bel.
kun ne to deva vo ,
santa ree amar bhel.


shiv jee deva tumbada ,
paaravata naagar bel.
bharataree le lee vo ,
santa ree amar bhel.


kathe bhuvaava tumbada ,
kathe naagar bel.
kathe to bhuvaava ,
santon ree amar bhel.


baadee bhuvaavu tumbada ,
bageecha naagar bel.
bhajana mein bhuvaava ,
santa ree amar bhel.


kun jee laaya tumbada ,
kun to naagar bel.
kun to laaya re ,
santa ree amar bhel.


Read Also:- कालन में महाकाल कहाऊ

Read Also:- बाबा रो मनड़ो मोयो रे भीलनी रंगीली


mahadev ji bhajan lyrics in hindi

।। कुण तो लाया तुम्बड़ा ।।

कुण तो लाया तुम्बड़ा ,कुन तो नागर बेल।
कुण तो लाया रे ,संता री अमर भेल।

शिव जी लाया तुम्बड़ा ,पारवता नागर बेल ,
गोरख जी लाया ,सांता री अमर भेल।

किन ने देवा तुम्बड़ा ,कुन ने नागर बेल।
कुन ने तो देवा वो ,संता री अमर भेल।

शिव जी देवा तुम्बड़ा ,पारवता नागर बेल।
भरतरी ले ली वो ,संता री अमर भेल।

कठे भुवावा तुम्बड़ा ,कठे नागर बेल।
कठे तो भुवावा ,संतों री अमर भेल।

बाड़ी भुवावु तुम्बड़ा ,बगीचा नागर बेल।
भजना में भुवावा ,संता री अमर भेल।

कुण जी लाया तुम्बड़ा ,कुन तो नागर बेल।
कुण तो लाया रे ,संता री अमर भेल।

ramkumar maluni bhajan video

भजन :- कुण तो लाया तुम्बड़ा
गायक :- रामकुमार मालुनि
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- गांजो पिले रे सदा रे शिव जी

Read Also:- मारी पार्वती काई जचग्यो रे थारे भोलो लेहरी

पिछला लेखदीवाना तेरा आया भोले तेरी नगरी में लिरिक्स | deewana tera aaya bhole teri nagri me shiv ji bhajan
अगला लेखहै दुख भंजन मारुति नंदन भजन लिरिक्स | hey dukh bhanjan maruti nandan hanuman ji bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

14 − twelve =