जाबा दो सहेलियां भोलानाथ लड़ेगा भजन लिरिक्स | jaba do saheliya shiv ji bhajan Lyrics bholenath bhajan

1011

जाबा दो सहेलियां भोलानाथ लड़ेगा भजन लिरिक्स

जाबा दो सहेलियां भोलानाथ लड़ेगा भजन लिरिक्स jaba do saheliya mane shiv ji ladela re  bhajan text lyrics. bholenath bhajan in Hindi

।। दोहा ।।
शिव समान दाता नहीं ,विपत विदारणहार।
लजिया मोरी राखियो , शिव नंदी के असवार।


~ जाबा दो सहेलियां भोलानाथ लड़ेगा ~

जाबा दो सहेलिया माने ,
शिव जी लड़ेला ये । २


भांग में गोट आई ,
जारी सु छान आई।
ओ पीवण री बेळया ,
शिव जी याद करेला ये।
जाबा दो सहेलिया। …..


भोजन बना रे आई ,
थाल में परोस आई।
ओ जीमण री बेळया ,
शिव जी याद करेला ये।
जाबा दो सहेलिया। …..


घास में काट आई ,
नांदिया ने मेल आई।
ओ सवारी बेळया ,
शिव जी याद करेला ये।
जाबा दो सहेलिया। …..


कहे लक्मी जी ,
सुनो पारवता जी।
शिव जी रूसिया ,
तो मारो कारज नहीं वेला ।
जाबा दो सहेलिया। …..


जाबा दो सहेलिया माने ,
शिव जी लड़ेला ये । २


Read Also:- नगर में जोगी आया

Read Also:- दीवाना तेरा आया


jaba do saheliya shiv ji bhajan English Lyrics

!! Jaba Do Seheliya !!

jaaba do saheliya maane ,
shiv jee ladela ye . 2


bhaang mein got aaee ,
jaaree su chhaan aaee.
o peevan ree belaya ,
shiv jee yaad karela ye.
jaaba do saheliya. …..


bhojan bana re aaee ,
thaal mein paros aaee.
o jeeman ree belaya ,
shiv jee yaad karela ye.
jaaba do saheliya. …..


ghaas mein kaat aaee ,
naandiya ne mel aaee.
o savaaree belaya ,
shiv jee yaad karela ye.
jaaba do saheliya. …..


kahe lakmee jee ,
suno paaravata jee.
shiv jee roosiya ,
to maaro kaaraj nahin vela .
jaaba do saheliya. …..


jaaba do saheliya maane ,
shiv jee ladela ye . 2


Read Also:- कालों में महाकाल कहावे

Read Also:- शिवजी रो मनड़ो मोयो


shiv ji bhajan lyrics in Hindi

!! जाबा दो सहेलिया माने !!

जाबा दो सहेलिया माने ,शिव जी लड़ेला ये । २

भांग में गोट आई ,जारी सु छान आई।
ओ पीवण री बेळया ,शिव जी याद करेला ये।
जाबा दो सहेलिया। …..

भोजन बना रे आई ,थाल में परोस आई।
ओ जीमण री बेळया ,शिव जी याद करेला ये।
जाबा दो सहेलिया। …..

घास में काट आई ,नांदिया ने मेल आई।
ओ सवारी बेळया ,शिव जी याद करेला ये।
जाबा दो सहेलिया। …..

कहे लक्मी जी ,सुनो पारवता जी।
शिव जी रूसिया ,तो मारो कारज नहीं वेला ।
जाबा दो सहेलिया। …..

जाबा दो सहेलिया माने ,शिव जी लड़ेला ये । २

bholenath bhajan video

भजन ;- जाबा दो सहेलिया माने
गायक :- दिनेश नागोरी
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- गांजो पिले रे

Read Also:- मारी पार्वती थार काई जच ग्यो

पिछला लेखकालों में महाकाल कहावे भजन लिरिक्स | kalan me mahakal kahau mahakal ke bhajan lyrics
अगला लेखदीवाना तेरा आया भोले तेरी नगरी में लिरिक्स | deewana tera aaya bhole teri nagri me shiv ji bhajan

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

1 × four =