जानो है नगर अंजार भजन लिरिक्स | jano nagar anjar jaya kishori bhajan Lyrics Hindi Bhajan

4242

जानो है नगर अंजार भजन लिरिक्स jano nagar anjar bhajan

जानो है नगर अंजार भजन लिरिक्स gani dur se aayo baba jano nagar anjar jaya kishori bhajan In Hindi Text Lyrics

~ जानो है नगर अंजार ~

गणी दूर से दौड़ियो ,
थारी गाडूली के लार।
गाड़ी में बिठाले रे बाबा ,
जानो है नगर अंजार। २


नरसी बोलियों मारे ,
सागे कई करसी। २
ओडन कपडा नाही ,
बैठ सिया मर सी। २
बूढ़ा बेल टूटियोड़ी गाड़ी,
पैदल जावे हां। २
गाड़ी में बिठाले रे बाबा ,
जानो है नगर अंजार। २


ज्ञान दास जी केवे,
गाडूली तोड़े ला। २
गणी भीड़ में टूटे ,
मारे एकतारे रो तार। २
गाड़ी में बिठाले रे बाबा ,
जानो है नगर अंजार। २


थले माइनु काढ़ ,
बायलो और पाती।
किशनो म्हारो नाम ,
जात रो हु खाती।
भागी टूटी गाडूली ने ,
कर दुला तैयार।
गाड़ी में बिठाले रे बाबा ,
जानो है नगर अंजार।


नानी बाई रो भात ,
देखबा चालू लो। २
पुण पावलो थाली ,
में भी डालू ला।२
दोई चार दिन चोखा,
चोखा जीमु जीमण वा। २
गाड़ी में बिठाले रे बाबा ,
जानो है नगर अंजार। २


जोड़े ऊपर बैठे,
हाक सु में न्यारा । २
थे कर ज्यो आराम ,
दाब सु पग थारा। २
घडी चार के तड़के ,
थाने पंहुचा दू अंजार। २
गाड़ी में बिठाले रे बाबा ,
जानो है नगर अंजार। २


टूट्योड़ी गाड़ी भी,
आज विमान बनी। २
नरसी गावे भजन ,
सुने खुद श्याम धणी। २
सूर्या सकला पीठ थपेड़े ,
जीवतो रे मोटियार। २
गाड़ी में बिठाले रे बाबा ,
जानो है नगर अंजार। २


कुणसा ऐसा भगत ,
जठे हरी ना आया।
श्याम सुन्दर मुस्काय ,
पकड़ मोटा पाया।
दिन जानकर रक्षा कीजो ,
त्रिलोकी रा नाथ।
गाड़ी में बिठाले रे बाबा ,
जानो है नगर अंजार।


Read Also:- वीर हनुमाना अति बलवाना

Read Also:- माखन चोर नंद किशोर

jaya kishori bhajan Lyrics English

!! Janu maro Nagar Anjar !!

ganee door se daudiyo ,
thaaree gaadoolee ke laar.
gaadee mein bithaale re baaba ,
jaano hai nagar anjaar. 2


narasee boliyon maare ,
saage kaee karasee. 2
odan kapada naahee ,
baith siya mar see. 2
boodha bel tootiyodee gaadee,
paidal jaave haan. 2
gaadee mein bithaale re baaba ,
jaano hai nagar anjaar. 2


gyaan daas jee keve,
gaadoolee tode la. 2
ganee bheed mein toote ,
maare ekataare ro taar. 2
gaadee mein bithaale re baaba ,
jaano hai nagar anjaar. 2


naanee baee ro bhaat ,
dekhaba chaaloo lo. 2
pun paavalo thaalee ,
mein bhee daaloo la.2
doee chaar din chokha,
chokha jeemu jeeman va. 2
gaadee mein bithaale re baaba ,
jaano hai nagar anjaar. 2


jode oopar baithe,
haak su mein nyaara . 2
the kar jyo aaraam ,
daab su pag thaara. 2
ghadee chaar ke tadake ,
thaane panhucha doo anjaar. 2
gaadee mein bithaale re baaba ,
jaano hai nagar anjaar. 2


tootyodee gaadee bhee,
aaj vimaan banee. 2
narasee gaave bhajan ,
sune khud shyaam dhanee. 2
soorya sakala peeth thapede ,
jeevato re motiyaar. 2
gaadee mein bithaale re baaba ,
jaano hai nagar anjaar. 2


Read Also:- यशोमती मैया से बोले नंदलाला

Read Also:- अच्युतम केशवं कृष्ण दामोदरं


jaya kishori bhajan Hindi bhajan Summary jaya kishori bhajan Summary 

।। जानो है नगर अंजार ।।

गणी दूर से दौड़ियो ,थारी गाडूली के लार।
गाड़ी में बिठाले रे बाबा ,जानो है नगर अंजार। २

नरसी बोलियों मारे ,सागे कई करसी। २
ओडन कपडा नाही ,बैठ सिया मर सी। २
बूढ़ा बेल टूटियोड़ी गाड़ी,पैदल जावे हां। २
गाड़ी में बिठाले रे बाबा ,जानो है नगर अंजार। २

ज्ञान दास जी केवे,गाडूली तोड़े ला। २
गणी भीड़ में टूटे ,मारे एकतारे रो तार। २
गाड़ी में बिठाले रे बाबा ,जानो है नगर अंजार। २

नानी बाई रो भात ,देखबा चालू लो। २
पुण पावलो थाली ,में भी डालू ला।२
दोई चार दिन चोखा,चोखा जीमु जीमण वा। २
गाड़ी में बिठाले रे बाबा ,जानो है नगर अंजार। २

जोड़े ऊपर बैठे,हाक सु में न्यारा । २
थे कर ज्यो आराम ,दाब सु पग थारा। २
घडी चार के तड़के ,थाने पंहुचा दू अंजार। २
गाड़ी में बिठाले रे बाबा ,जानो है नगर अंजार। २

टूट्योड़ी गाड़ी भी,आज विमान बनी। २
नरसी गावे भजन ,सुने खुद श्याम धणी। २
सूर्या सकला पीठ थपेड़े ,जीवतो रे मोटियार। २
गाड़ी में बिठाले रे बाबा ,जानो है नगर अंजार। २

jaya kishori ji bhajan video

भजन :- जानो है नगर अंजार
गायिका :- जाया किशोरी जी
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- किशोरी कुछ ऐसा इंतजाम हो जाये

Read Also:- श्यामा तेरे चरणों की

पिछला लेखमायड़ थारो वो पूत कठे लिरिक्स | wo maharana pratap kathe bhajan Lyrics
अगला लेखमानो तो मैं गंगा मां हूं ना मानो तो बहता पानी लिरिक्स | mano to ganga maa hoon hindi Bhajan with lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

four × four =