मीरा बाई एकली खड़ी भजन लिरिक्स |meera bai akali khadi bhajan hindi lyrics

6951

मीरा बाई एकली खड़ी भजन लिरिक्स Meera meera bai akali khadi bhajan

मीरा बाई एकली खड़ी भजन लिरिक्स meera bai akali khadi meera krishna prem katha bhajan

।। दोहा ।।
मीरा जन्मी मेड़ते ,परनाई चित्तोड़।
हरी भजन प्रथा बसे ,भई सकल सीधी सिर मोर।


~ मीरा ऐकली खड़ी ~

मोहन आवो तो सरी।
मारा रे मंदिर में ,
मीरा अकेली खड़ी।
अकेली खड़ी वो मीरा ऐकली खड़ी।
मोहन। …….


आप केवो तो सांवरिया में ,
मोर मुखट बण जावा जी।
मुखट पेरे सांवरो ,
माथा फेर मंडावा जी।
मोहन आवो तो सरी।
मारा रे मंदिर में ,
मीरा ऐकली खड़ी।


आप केवो तो सांवरिया में ,
बाँसुरिया बण जावा जी।
बंसी बजावे सांवरो ,
अरे होठा पेर में ल्यावा।
मोहन आवो तो सरी।
मारा रे मंदिर में ,
मीरा ऐकली खड़ी।


आप केवो तो सांवरिया में ,
हिवड़े हार बण जावा जी।
हार तोड़े सांवरो ,
अरे ह्रदय में रम जावा।
मोहन आवो तो सरी।
मारा रे मंदिर में ,
मीरा ऐकली खड़ी।


आप केवो तो सांवरिया में ,
पग पायल बण जावा जी।
पायल पेरे सांवरो ,
अरे चरणा में रम जावा।
मोहन आवो तो सरी।
मारा रे मंदिर में ,
मीरा ऐकली खड़ी।


आप केवो तो सांवरिया में ,
जल जमना बण जावा जी।
नावड़ लावे सांवरो ,
थारो अंग अंग रम जावा।
मोहन आवो तो सरी।
मारा रे मंदिर में ,
मीरा ऐकली खड़ी।


मीरा हर की लाड़ली ,
दो वचना री साथी ओ।
सांवरिया के आगे आगे ,
बांध घूघरा नाची।
मोहन आवो तो सरी।
मारा रे मंदिर में ,
मीरा ऐकली खड़ी।
मारा रे………


meera bai Bhajan English Lyrics

!! meera bai akali khadi !!  

mohan aavo to saree.
maara re mandir mein ,
meera akelee khadee.
akeli khadi vo mira akeli khadi.
mohan. …….

aap kevo to saanvariya mein ,
mor mukhat ban jaava jee.
mukhat pere saanvaro ,
maatha pher mandaava jee.
mohan aavo to saree.
maara re mandir mein ,
meera akelee khadee.

aap kevo to saanvariya mein ,
baansuriya ban jaava jee.
bansee bajaave saanvaro ,
are hotha per mein lyaava.
mohan aavo to saree.
maara re mandir mein ,
meera akelee khadee.

aap kevo to saanvariya mein ,
hivade haar ban jaava jee.
haar tode saanvaro ,
are hraday mein ram jaava.
mohan aavo to saree.
maara re mandir mein ,
meera akelee khadee.

aap kevo to saanvariya mein ,
pag paayal ban jaava jee.
paayal pere saanvaro ,
are charana mein ram jaava.
mohan aavo to saree.
maara re mandir mein ,
meera akelee khadee.

aap kevo to saanvariya mein ,
jal jamana ban jaava jee.
naavad laave saanvaro ,
thaaro ang ang ram jaava.
mohan aavo to saree.
maara re mandir mein ,
meera akelee khadee.

meera har kee laadalee ,
do vachana ree saathee o.
saanvariya ke aage aage ,
baandh ghooghara naachee.
mohan aavo to saree.
maara re mandir mein ,
meera akelee khadee.
maara re………


meera bai bhajan with lyrics

~ मीरा ऐकली खड़ी ~

मोहन आवो तो सरी।
मारा रे मंदिर में ,मीरा अकेली खड़ी।
अकेली खड़ी वो मीरा ऐकली खड़ी।
मोहन। …….

आप केवो तो सांवरिया में ,मोर मुखट बण जावा जी।
मुखट पेरे सांवरो ,माथा फेर मंडावा जी।
मोहन आवो तो सरी।
मारा रे मंदिर में ,मीरा ऐकली खड़ी।

आप केवो तो सांवरिया में ,बाँसुरिया बण जावा जी।
बंसी बजावे सांवरो ,अरे होठा पेर में ल्यावा।
मोहन आवो तो सरी।
मारा रे मंदिर में ,मीरा ऐकली खड़ी।

आप केवो तो सांवरिया में ,हिवड़े हार बण जावा जी।
हार तोड़े सांवरो ,अरे ह्रदय में रम जावा।
मोहन आवो तो सरी।
मारा रे मंदिर में ,मीरा ऐकली खड़ी।

आप केवो तो सांवरिया में ,पग पायल बण जावा जी।
पायल पेरे सांवरो ,अरे चरणा में रम जावा।
मोहन आवो तो सरी।
मारा रे मंदिर में ,मीरा ऐकली खड़ी।

आप केवो तो सांवरिया में ,जल जमना बण जावा जी।
नावड़ लावे सांवरो ,थारो अंग अंग रम जावा।
मोहन आवो तो सरी।
मारा रे मंदिर में ,मीरा ऐकली खड़ी।

मीरा हर की लाड़ली ,दो वचना री साथी ओ।
सांवरिया के आगे आगे ,बांध घूघरा नाची।
मोहन आवो तो सरी।
मारा रे मंदिर में ,मीरा ऐकली खड़ी।
मारा रे………

gopal das vaishnav ke bhajan

भजन :- मीरा एकली खड़ी
गायक :- गोपाल दास
लेबल :- राजस्थानी भजन
पिछला लेखथाली भर के लाई खीचड़ो भजन लिरिक्स | thali bhar ke layi khichdo bhajan hindi lyrics
अगला लेखमने घोड़लियो मंगवा दे मारी मां भजन लिरिक्स | mane ghodaliyo mangwa mari maa lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

fifteen − five =