थाली भर के लाई खीचड़ो भजन लिरिक्स | thali bhar ke layi khichdo bhajan hindi lyrics

7570

थाली भर के लाई खीचड़ो भजन लिरिक्स

thali bhar ke layi khichdo bhajan text lyrics. Gopal das vaiahnav bhajan Hindi text lyrics

।। दोहा ।।

भक्त बीज पलते नहीं , जो झुक जाये अनन्त।
उच नीच कर अवतरे , वो रहे संत को संत।।


~ थाली भर के लाई खीचड़ो ~

थाली भर के लाई खीचड़ो ,
ऊपर घी की बाटकी।
जीमो मारा श्याम धणी ,
जिमावे बेटी जाट की। २


दादो मारो गांव गयो है ,
कुण जाणे कद आवगो।
दादा रे भरोसे सवारों ,
भूखो रे मर जावेलो।
आज जिमाऊ थाने खीचड़ो ,
ऊपर घी की बाटकी ,
जीमो मारा। ……


बार बार मंदिर में जाती ,
बार बार पट खोलती।
कैय्या क्यों ना बोलू मोहन ,
करणी करणी बोलती।
थू जिमे जद में जीमुला ,
मानु ना कोई जाट की।
जीमो मारा। ……


परदो करणो भूल गई में ,
परदो फेर लगाओ है ।
परदा रे तो आले बैठ ने ,
श्याम खीचड़ो खायो है ।
भोला रे भक्ता रा भिड़ु ,
कैय्या राखे ठाट की।
जीमो मारा। ……


भक्ति हो तो करमा जैसी ,
सांवरियो घर आयो है।
सोहन लाल लुहागर प्रभु का ,
हरस हरस गुण गावे है।
साचो प्रेम प्रभु में वे तो ,
मूरत बोले भाट की।
जीमो मारा। ……


Read Also:- मीरा अकेली खड़ी

Read Also:- कंचन वाली काया भजन 

thali bhar ke layi khichdo Bhajan Lyrics , Krishna Bhajan

!! thali bhar ke layi khichdo !!

thaalee bhar ke laee kheechado ,
oopar ghee kee baatakee.
jeemo maara shyaam dhanee ,
jimaave betee jaat kee. 2


daado maaro gaanv gayo hai ,
kun jaane kad aavago.
daada re bharose savaaron ,
bhookho re mar jaavelo.
aaj jimaoo thaane kheechado ,
oopar ghee kee baatakee ,
jeemo maara. ……


baar baar mandir mein jaatee ,
baar baar pat kholatee.
kaiyya kyon na boloo mohan ,
karanee karanee bolatee.
thoo jime jad mein jeemula ,
maanu na koee jaat kee.
jeemo maara. ……


parado karano bhool gaee mein ,
parado pher lagao hai .
parada re to aale baith ne ,
shyaam kheechado khaayo hai .
bhola re bhakta ra bhidu ,
kaiyya raakhe thaat kee.
jeemo maara. ……


bhakti ho to karama jaisee ,
saanvariyo ghar aayo hai.
sohan laal luhaagar prabhu ka ,
haras haras gun gaave hai.
saacho prem prabhu mein ve to ,
moorat bole bhaat kee.
jeemo maara. ……


Read Also:- वा वा रे बजरंगी बाला

Read Also:- बनो मारो चारभुजा रो नाथ

thali bhar ke layi khichdo Bhajan Hindi Lyrics , Krishna Bhajan Lyrics

!! थाली भर के लाई खीचड़ो !!

थाली भर के लाई खीचड़ो ,ऊपर घी की बाटकी।
जीमो मारा श्याम धणी ,जिमावे बेटी जाट की। २

दादो मारो गांव गयो है ,कुण जाणे कद आवगो।
दादा रे भरोसे सवारों ,भूखो रे मर जावेलो।
आज जिमाऊ थाने खीचड़ो ,ऊपर घी की बाटकी ,
जीमो मारा। ……

बार बार मंदिर में जाती ,बार बार पट खोलती।
कैय्या क्यों ना बोलू मोहन ,करणी करणी बोलती।
थू जिमे जद में जीमुला ,मानु ना कोई जाट की।
जीमो मारा। ……

परदो करणो भूल गई में ,परदो फेर लगाओ है ।
परदा रे तो आले बैठ ने ,श्याम खीचड़ो खायो है ।
भोला रे भक्ता रा भिड़ु ,कैय्या राखे ठाट की।
जीमो मारा। ……

भक्ति हो तो करमा जैसी , सांवरियो घर आयो है।
सोहन लाल लुहागर प्रभु का ,हरस हरस गुण गावे है।
साचो प्रेम प्रभु में वे तो ,मूरत बोले भाट की।
जीमो मारा। ……

gopal das vaishnav bhajan video

भजन :- थाली भर के लायी रे खीचड़ो
गायक :- गोपाल दास वैष्णव
लेबल :- राजस्थानी भजन

पिछला लेखभेरू जी नाना थारे बाजे घुघरा भजन लिरिक्स | Bheru ji nana nana baje gugra bhajan lyrics
अगला लेखमीरा बाई एकली खड़ी भजन लिरिक्स |meera bai akali khadi bhajan hindi lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

twelve + 9 =