भेरू जी नाना थारे बाजे घुघरा भजन लिरिक्स | Bheru ji nana nana baje gugra bhajan lyrics

3104

भेरू जी नाना थारे बाजे घुघरा भजन लिरिक्स

भेरू जी नाना थारे बाजे घुघरा भजन लिरिक्स  Bheru ji nana nana baje gugra bhajan lyrics bheru ji bhajan

।। दोहा ।।
भेरू जी भटका करे ,दिन में सो सो बार। 
बाक़ा ने सीधा करे ,मारो भेरू नाथ कवार।


~ भेरू जी नाना थारे बाजे घुगरा ~ 

भेरू जी नाना ,
नाना थारे बाजे घुगरा। 
भेरू लागे लागे , 
जालर की जनकार। 
मतवालों खेले डूंगरा।


भेरू जी दूध पीवो नी  ,
दारू छोड़ दो। 
भेरू जी छोड़ो छोड़ो ,
कलाली रो हेत। 
मतवालों खेले डूंगरा। 
भेरू जी नाना। …….


भेरू जी ऊबी ,
कुमारण देवे ओलाबा।
भेरू जी कळस्या माई ,
कीनो नुकसान। 
मतवालों खेले डूंगरा। 
भेरू जी नाना। …….


भेरू जी ऊबी , 
गुर्जर की देवे ओलाबा। 
मारी जावणिया में ,
कीनो नुकसान। 
मतवालों खेले डूंगरा। 
भेरू जी नाना। …….


भेरू जी ऊबी ,
मालन की ओलाबा। 
मारी बाड़िया माई ,
कीनो नुकसान। 
मतवालों खेले डूंगरा। 
भेरू जी नाना। …….


 भेरू जी राजू मेवाड़ी री ,
सुनजियो विनती। 
थाके गावे गावे ,
गोकुल शर्मा आज । 
मतवालों खेले डूंगरा। 
भेरू जी नाना। ……. 


bheru ji ke bhajan Hindi Text Lyrics

!! Bheru ji nana nana baje gugra !!

bheroo jee naana ,
naana thaare baaje ghugara.
bheroo laage laage ,
jaalar kee janakaar.
matavaalon khele doongara.


bheroo jee doodh peevo nee ,
daaroo chhod do.
bheroo jee chhodo chhodo ,
kalaalee ro het.
matavaalon khele doongara.
bheroo jee naana. …….


bheroo jee oobee ,
kumaaran deve olaaba.
bheroo jee kalasya maee ,
keeno nukasaan.
matavaalon khele doongara.
bheroo jee naana. …….


bheroo jee oobee ,
gurjar kee deve olaaba.
maaree jaavaniya mein ,
keeno nukasaan.
matavaalon khele doongara.
bheroo jee naana. …….


bheroo jee oobee ,
maalan kee olaaba.
maaree baadiya maee ,
keeno nukasaan.
matavaalon khele doongara.
bheroo jee naana. …….


bheroo jee raajoo mevaadee ree ,
sunajiyo vinatee.
thaake gaave gaave ,
gokul sharma aaj .
matavaalon khele doongara.
bheroo jee naana. …….


!! भेरू जी नाना नाना थारे बाजे घुगरा !!

भेरू जी नाना ,नाना थारे बाजे घुगरा। 
भेरू लागे लागे , जालर की जनकार। 
मतवालों खेले डूंगरा। 

भेरू जी दूध पीवो नी  ,दारू छोड़ दो। 

भेरू जी छोड़ो छोड़ो ,कलाली रो हेत। 
मतवालों खेले डूंगरा। भेरू जी नाना। ……. 

भेरू जी ऊबी ,कुमारण देवे ओलाबा।

भेरू जी कळस्या माई ,कीनो नुकसान। 
मतवालों खेले डूंगरा। भेरू जी नाना। ……. 

भेरू जी ऊबी , गुर्जर की देवे ओलाबा। 

मारी जावणिया में ,कीनो नुकसान। 
मतवालों खेले डूंगरा। भेरू जी नाना। ……. 

भेरू जी ऊबी ,मालन की ओलाबा। 

मारी बाड़िया माई ,कीनो नुकसान। 
मतवालों खेले डूंगरा। भेरू जी नाना। ……. 

भेरू जी राजू मेवाड़ी री ,सुनजियो विनती। 

थाके गावे गावे ,गोकुल शर्मा आज । 
मतवालों खेले डूंगरा। भेरू जी नाना। ……. 

gokul sharma ke bhajan

भजन :- नाना बाजे घुंगरा
गायक :- गोकुल शर्मा
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- गुरु बिन घोर अंधेरा रे संतो
Read Also:-  जिस भजन में राम का नाम न हो

पिछला लेखहेली मारी कर सोलह सिंगार भजन लिरिक्स | heli mari kar solah singar bhajan lyrics
अगला लेखथाली भर के लाई खीचड़ो भजन लिरिक्स | thali bhar ke layi khichdo bhajan hindi lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

3 + 6 =