हेली मारी कर सोलह सिंगार भजन लिरिक्स | heli mari kar solah singar bhajan lyrics

2731

हेली मारी कर सोलह सिंगार भजन लिरिक्स
 

हेली मारी कर सोलह सिंगार भजन लिरिक्स heli mari kar solah singar bhajan lyrics heli bhajan

 

 ।। दोहा ।।
सात दीप नो खंड में ,भाई गुरु से बड़ा ना कोई। 
धर्मराज भी शीश झुकावे ,वोई जीत गुरु का होई।


 ~ हेली मारी कर सोळा सिंगार ~ 

हेली मारी कर सोळा सिंगार ,
गुरा जी सु मिलबा चाला ये। २


गुरु सबद को साबुन ले ले। 
कचरा ने परो ये निकाल। 
हो हेली मारी कचरा ने पारो निकाल। 
राम नाम की टिकी लगाले। 
सतसंग सुरमो सार। 
हेली मारी कर सोळा सिंगार ,
गुरा जी सु मिलबा चाला ये।


दया धर्म को पेर ले ये घागरो। 
नेम को नाडो डाल। 
हो हेली मारी नेम को नाडो डाल। 
करनी री गाठ जुगत से दिज्ये। 
हँसे नहीं संसार। 
हेली मारी कर सोळा सिंगार ,
गुरा जी सु मिलबा चाला ये। २


ओर पिया मारे लारे नी आवे। 
अजर अमर पियो मारो। 
हो हेली मारी अजर अमर पियो मारो। 
युही पिया से लागी डोर मारे। 
एक पलक नहीं न्यारो। 
हेली मारी कर सोळा सिंगार ,
गुरा जी सु मिलबा चाला ये। २


नाथ गुलाब मिल्या गुरु पूरा। 
दियो सबद टंकारो। 
हो हेली मारी दियो सबद टंकारो। 
भवानी नाथ सर ना सत गुरु की। 
से जा लियो किनारो। 
हेली मारी कर सोळा सिंगार ,
गुरा जी सु मिलबा चाला ये। २ 

heli bhajan rajasthani ,Heli mari kar sola singar
 

!! heli mari kar solah singar !!

helee maaree kar sola singaar ,
gura jee su milaba chaala ye. 2


guru sabad ko saabun le le.
kachara ne paro ye nikaal.
ho heli mari kachara ne paro nikal.
raam naam kee tikee lagaale.
satasang suramo saar.
helee maaree kar sola singaar ,
gura jee su milaba chaala ye.


daya dharm ko per le ye ghaagaro.
nem ko naado daal.
ho helee maaree nem ko naado daal.
karanee ree gaath jugat se dijye.
hanse nahin sansaar.
helee maaree kar sola singaar ,
gura jee su milaba chaala ye. 2


or piya maare laare nee aave.
ajar amar piyo maaro.
ho helee mari ajar amar piyo maro.
yuhee piya se laagee dor maare.
ek palak nahin nyaaro.
helee maaree kar sola singaar ,
gura jee su milaba chaala ye. 2


naath gulaab milya guru poora.
diyo sabad tankaaro.
ho helee maaree diyo sabad tankaaro.
bhavaanee naath sar na sat guru kee.
se ja liyo kinaaro.
helee maaree kar sola singaar ,
gura jee su milaba chaala ye. 2


Read Also:- एक डोली चली एक अर्थी चली
Read Also:-गुरु बिन घोर अंधेरा रे संतो

heli mari kar solah singar Lyrics

!! हेली मारी कर सोलह सिंगार !!

हेली मारी कर सोळा सिंगार ,गुरा जी सु मिलबा चाला ये। २ 

गुरु सबद को साबुन ले ले। कचरा ने परो ये निकाल। 
हो हेली मारी कचरा ने पारो निकाल। 
राम नाम की टिकी लगाले। सतसंग सुरमो सार। 
हेली मारी कर सोळा सिंगार ,गुरा जी सु मिलबा चाला ये। 

दया धर्म को पेर ले ये घागरो। नेम को नाडो डाल। 
हो हेली मारी नेम को नाडो डाल। 
करनी री गाठ जुगत से दिज्ये। हँसे नहीं संसार। 
हेली मारी कर सोळा सिंगार ,गुरा जी सु मिलबा चाला ये। २ 

ओर पिया मारे लारे नी आवे। अजर अमर पियो मारो। 
हो हेली मारी अजर अमर पियो मारो। 
युही पिया से लागी डोर मारे। एक पलक नहीं न्यारो। 
हेली मारी कर सोळा सिंगार ,गुरा जी सु मिलबा चाला ये। २ 

नाथ गुलाब मिल्या गुरु पूरा। दियो सबद टंकारो। 
हो हेली मारी दियो सबद टंकारो। 
भवानी नाथ सर ना सत गुरु की। से जा लियो किनारो। 
हेली मारी कर सोळा सिंगार ,गुरा जी सु मिलबा चाला ये। २ 

ram kumar maluni bhajan

भजन :- हेली मारी कर सलाह सिणगार
गायक :- रामकुमार मालुणी
लेबल :- राजस्थानी भजन
पिछला लेखमैं तो अरज करू गुरु थाने चरणा में राखजो माने लिरिक्स | me araj karu guru thane lyrics
अगला लेखभेरू जी नाना थारे बाजे घुघरा भजन लिरिक्स | Bheru ji nana nana baje gugra bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

eight + four =