मैं तो अरज करू गुरु थाने चरणा में राखजो माने लिरिक्स | me araj karu guru thane lyrics

8743

मैं तो अरज करू गुरु थाने चरणा में राखजो माने लिरिक्स

मैं तो अरज करू गुरु थाने चरणा में राखजो माने लिरिक्स me to araj karu guru thane bhajan prakash mali bhajan

।। दोहा ।।
परमेश्वर से गुरु बड़े ,तुम देखो वेद पुराण।
शेख परदा यु कहे ,तो गुरु घरे भगवान।।


~ में तो अरज करू गुरु थाने ~

में तो अरज करू गुरु थाने।
चरणा में राखो माने।


हेलो प्रकट देऊ के जाने।
मारी लाज सरम सब थाने।
में तो अरज करू गुरु थाने।
चरणा में राखो माने।


गुरु मात पिता सुख दाता।
सब स्वार्थ का है नाता।
एक तारण तिरण गुरु दाता।
जारा बाहर बैठ जस गाता।
में तो अरज करू गुरु थाने।
चरणा में राखो माने।


भव सागर भरियो भारी।
मने सूजत नहीं रे किनारो।
गुरु गठ में दया विचारो।
में तो दुब र यो मजदारो।
में तो अरज करू गुरु थाने।
चरणा में राखो माने।


कोई संत लियो अवतारों।
जीवो ने पार उतारो।
माने आयो भरोसो भारो।
नहीं छोड़ू चरणों थारो।
में तो अरज करू गुरु थाने।
चरणा में राखो माने।


गुरु तन मन धन सब थारो।
चाहे शीश काट लो मारो।
जन तरिया राम पुकारो।
चरणा को चाकर थारो।
में तो अरज करू गुरु थाने।
चरणा में राखो माने।


Read Also:- गुरु बिन घोर अंधेरा रे संतो
Read Also:- सतगुरु आया पावना

Prakash mali bhajan lyrics marwadi bhajan

!! me to araj karu guru thane !!

mein to araj karoo guru thaane.
charana mein raakho maane.


helo prakat deoo ke jaane.
maaree laaj saram sab thaane.
mein to araj karoo guru thaane.
charana mein raakho maane.


guru maat pita sukh daata.
sab svaarth ka hai naata.
ek taaran tiran guru daata.
jaara baahar baith jas gaata.
mein to araj karoo guru thaane.
charana mein raakho maane.


bhav saagar bhariyo bhaaree.
mane soojat nahin re kinaaro.
guru gath mein daya vichaaro.
mein to dub ra yo majadaaro.
mein to araj karoo guru thaane.
charana mein raakho maane.


koee sant liyo avataaron.
jeevo ne paar utaaro.
maane aayo bharoso bhaaro.
nahin chhodoo charanon thaaro.
mein to araj karoo guru thaane.
charana mein raakho maane.


guru tan man dhan sab thaaro.
chaahe sheesh kaat lo maaro.
jan tariya raam pukaaro.
charana ko chaakar thaaro.
mein to araj karoo guru thaane.
charana mein raakho maane.


Read Also:- नर नारायण री देह बनाई
Read Also:-  समय को भरोसो कोनी कद पलटी मार जाए

Prakash mali bhajan lyrics ,marwadi bhajan

!! में तो अरज करू गुरु थाने !!

में तो अरज करू गुरु थाने। चरणा में राखो माने।

हेलो प्रकट देऊ के जाने।मारी लाज सरम सब थाने।
में तो अरज करू गुरु थाने।चरणा में राखो माने।

गुरु मात पिता सुख दाता। सब स्वार्थ का है नाता।
एक तारण तिरण गुरु दाता। जारा बाहर बैठ जस गाता।
में तो अरज करू गुरु थाने। चरणा में राखो माने।

भव सागर भरियो भारी। मने सूजत नहीं रे किनारो।
गुरु गठ में दया विचारो। में तो दुब र यो मजदारो।
में तो अरज करू गुरु थाने। चरणा में राखो माने।

कोई संत लियो अवतारों। जीवो ने पार उतारो।
माने आयो भरोसो भारो। नहीं छोड़ू चरणों थारो।
में तो अरज करू गुरु थाने। चरणा में राखो माने।

गुरु तन मन धन सब थारो। चाहे शीश काट लो मारो।
जन तरिया राम पुकारो। चरणा को चाकर थारो।
में तो अरज करू गुरु थाने। चरणा में राखो माने।

भजन :- में अरज करू गुरु थाने
गायक :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन
पिछला लेखमीठे रस से भरी राधा रानी लागे लिरिक्स | mithe ras se bhari radha rani lage Hindi Lyrics
अगला लेखहेली मारी कर सोलह सिंगार भजन लिरिक्स | heli mari kar solah singar bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

3 × 2 =