हरि थारा नाम हजार कैसे लिखू कंकू पत्री भजन | hari thara naam hajar bhajan lyrics

7450

हरि थारा नाम हजार कैसे लिखू कंकू पत्री भजन लिरिक्स

हरि थारा नाम हजार कैसे लिखू कंकू पत्री  hari thara naam hajar mein kaise likhu kuku patri lyrics

।। दोहा।।
नरसी लिखे कुंकुपत्री, किशना म्हारे आव।
ब्याव नैनी रे मायरो, आवो दीनदयाल।


 ~ हरी थारा नाम हजार ~

हरी थारा नाम हजार ,
कैसे लिखू कंकु पत्री। 
सांवरिया रा नाम हजार। 
कैसे लिखू कंकु पत्री।


कोई केवे यसोदा रो ,
कोई केवे देवकी रो ,
कोई केवे नन्द जी को लाल ,
कैसे लिखू कंकु पत्री।
हरी थारा नाम हजार ,
कैसे लिखू कंकु पत्री। 
सांवरिया थारा नाम हजार।  
कैसे लिखू कंकु पत्री।


कोई केवे बंसी वालो। 
कोई केवे मुरली वालो। 
कोई केवे गाया रो गवाल। 
कैसे लिखू कंकु पत्री।
सांवरिया थारा नाम हजार। 
कैसे लिखू कंकु पत्री।


कोई केवे राधा पति। 
कोई केवे रूकमण पति। 
कोई केवे गोपिया रो श्याम। 
कैसे लिखू कंकु पत्री।
सांवरिया थारा नाम हजार। 
कैसे लिखू कंकु पत्री।


कोई केवे मथुरा वालो। 
कोई केवे गोकुल वालो। 
कोई केवे द्वारिका रो नाथ। 
कैसे लिखू कंकु पत्री।
सांवरिया थारा नाम हजार। 
कैसे लिखू कंकु पत्री।


कोई केवे बनवारी। 
कोई केवे गिरधारी। 
कोई केवे त्रिलोकी रो नाथ। 
कैसे लिखू कंकु पत्री।
सांवरिया थारा नाम हजार। 
कैसे लिखू कंकु पत्री।


कोई केवे गिरवरधारी,
कोई केवे श्याम मुरारी।
कोई केवे मदन गोपाल रे में ,
कैसे लिखू कुंकुपत्री।
बनवारी थारा नाम हजार ,
कैसे लिखू कुंकुपत्री।


hari thara naam hajar mein kaise likhu kuku patri lyrics 

!! hari thara naam hajar !!

haree thaara naam hajaar ,
kaise likhoo kanku patree.
saanvariya ra naam hajaar.
kaise likhoo kanku patree.


koee keve yasoda ro ,
koee keve devakee ro ,
koee keve nand jee ko laal ,
kaise likhoo kanku patree.
haree thaara naam hajaar ,
kaise likhoo kanku patree.
saanvariya thaara naam hajaar.
kaise likhoo kanku patree.


koee keve bansee vaalo.
koee keve muralee vaalo.
koee keve gaaya ro gavaal.
kaise likhoo kanku patree.
saanvariya thaara naam hajaar.
kaise likhoo kanku patree.


koee keve raadha pati.
koee keve rookaman pati.
koee keve gopiya ro shyaam.
kaise likhoo kanku patree.
saanvariya thaara naam hajaar.
kaise likhoo kanku patree.


koee keve mathura vaalo.
koee keve gokul vaalo.
koee keve dvaarika ro naath.
kaise likhoo kanku patree.
saanvariya thaara naam hajaar.
kaise likhoo kanku patree.


koee keve banavaaree.
koee keve giradhaaree.
koee keve trilokee ro naath.
kaise likhoo kanku patree.
saanvariya thaara naam hajaar.
kaise likhoo kanku patree.

हरि थारा नाम हजार लिरिक्स in Hindi

!! हरी थारा नाम हजार !!

हरी थारा नाम हजार । कैसे लिखू कंकु पत्री।
गिरधारी थारा नाम हजार। कैसे लिखू कंकु पत्री।

कोई केवे यसोदा रो । कोई केवे देवकी रो ।
कोई केवे नन्द जी को लाल । कैसे लिखू कंकु पत्री।
हरी थारा नाम हजार । कैसे लिखू कंकु पत्री।
गिरधारी थारा नाम हजार । कैसे लिखू कंकु पत्री।

कोई केवे बंसी वालो। कोई केवे मुरली वालो।
कोई केवे गाया रो गवाल। कैसे लिखू कंकु पत्री।
हरी थारा नाम हजार । कैसे लिखू कंकु पत्री।

कोई केवे राधा पति। कोई केवे रूकमण पति।
कोई केवे गोपिया रो श्याम। कैसे लिखू कंकु पत्री।
हरी थारा नाम हजार। कैसे लिखू कंकु पत्री।

कोई केवे मथुरा वालो। कोई केवे गोकुल वालो।
कोई केवे द्वारिका रो नाथ। कैसे लिखू कंकु पत्री।
हरी थारा नाम हजार। कैसे लिखू कंकु पत्री।

कोई केवे बनवारी। कोई केवे गिरधारी।
कोई केवे त्रिलोकी रो नाथ। कैसे लिखू कंकु पत्री।
हरी थारा नाम हजार । कैसे लिखू कंकु पत्री।

moinuddin manchala bhajan

भजन :- हरी थारा नाम हजार
गायक :- मोइनुद्दीन मनचला
लेबल :- राजस्थानी भजन
पिछला लेखघणा दिन सो लियो रे जाग मुसाफिर जाग भजन | ghana din so liyo re jaag musafir jaag bhajan lyrics
अगला लेखजिस भजन में राम का नाम ना हो लिरिक्स | jis bhajan me ram ka naam na ho lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

seventeen − two =