सतगुरु आया पावणा परमेश्वर आया पावणा भजन | satguru aaya pawna bhajan lyrics

3931

सतगुरु आया पावणा परमेश्वर आया पावणा भजन लिरिक्स

सतगुरु आया पावणा परमेश्वर आया पावणा भजन Satguru Aaya Pawna Parmeshwer Aaya Pawna , prakash mali bhajan, gurudev bhajan

।। दोहा ।।
सतगुरु मेरा बाणिया , बीणज करे जो पार।
बिन डंडी बिन ताकड़ी ,गुरु तोल दिया संसार।।


~ सतगुरु आया पावना ~

सतगुरु आया पावना ,
परमेश्वर आया पावना। 
आज रे आनंद भयो ,
मारा  सतगुरु आया पावना। २


अरे हिंगलू पाया रो ढाळु ढोलियो,
रेशम रा बिछावना। २ 
जिण पर राजा राम बिराज ,
पंछी पाव दबावणा।  
सतगुरु आया पावना ,
परमेश्वर आया पावना। 
आज रे आनंद भयो ,
मारा  सतगुरु आया पावना। २


चोका रन्धावु उजला ,
ऊपर गिरत गलावणा। २ 
खीर खांड का अमृत भोजन,
संतो ने जिमावणा। २ 
सतगुरु आया पावना ,
परमेश्वर आया पावना। 
आज रे आनंद भयो ,
मारा  सतगुरु आया पावना। २


मथुरा जी में कंस मारियो ,
लंका जी में रावणा।२ 
बलि के द्वारे आप पधारिया ,
वामन रूप धरावणा। २ 
सतगुरु आया पावना ,
परमेश्वर आया पावना। 
आज रे आनंद भयो ,
मारा  सतगुरु आया पावना। २


अरे 68 तीरथ सतगुरु चरने  ,
गंगा जी में नावणा। २ 
सतगुरु सरने मीरा बाई बोले ,
अरख निरख गुण गावणा। २ 
सतगुरु आया पावना ,
परमेश्वर आया पावना। 
आज रे आनंद भयो ,
मारा  सतगुरु आया पावना। २


Satguru Aaya Pawna Parmeshwer Aaya Pawna Bhajan Hindi Text Lyrics

!! Satguru Aaya Pawna !!

sataguru aaya paavana ,
parameshvar aaya paavana.
aaj re aanand bhayo ,
maara sataguru aaya paavana. 2


are hingaloo paaya ro dhaalu dholiyo,
resham ra bichhaavana. 2
jin par raaja raam biraaj ,
panchhee paav dabaavana.
sataguru aaya paavana ,
parameshvar aaya paavana.
aaj re aanand bhayo ,
maara sataguru aaya paavana. 2


choka randhaavu ujala ,
oopar girat galaavana. 2
kheer khaand ka amrt bhojan,
santo ne jimaavana. 2
sataguru aaya paavana ,
parameshvar aaya paavana.
aaj re aanand bhayo ,
maara sataguru aaya paavana. 2


mathura jee mein kans maariyo ,
lanka jee mein raavana.2
bali ke dvaare aap padhaariya ,
vaaman roop dharaavana. 2
sataguru aaya paavana ,
parameshvar aaya paavana.
aaj re aanand bhayo ,
maara sataguru aaya paavana. 2


are 68 teerath sataguru charane ,
ganga jee mein naavana. 2
sataguru sarane meera baee bole ,
arakh nirakh gun gaavana. 2
sataguru aaya paavana ,
parameshvar aaya paavana.
aaj re aanand bhayo ,
maara sataguru aaya paavana. 2


Read Also:- निंद्रा बेच दूं कोई ले तो
Read Also:- काछबो ने काछबी रेता रे जल में

Satguru Aaya Pawna Parmeshwer Aaya Pawna Bhajan Hindi Text Lyrics

!! सतगुरु आया पावना !!

सतगुरु आया पावना ,परमेश्वर आया पावना।
आज रे आनंद भयो ,मारा  सतगुरु आया पावना। २

अरे हिंगलू पाया रो ढाळु ढोलियो,रेशम रा बिछावना। २
जिण पर राजा राम बिराज ,पंछी पाव दबावणा।
सतगुरु आया पावना ,परमेश्वर आया पावना।
आज रे आनंद भयो ,मारा  सतगुरु आया पावना। २

चोका रन्धावु उजला ,ऊपर गिरत गलावणा। २
खीर खांड का अमृत भोजन,संतो ने जिमावणा। २
सतगुरु आया पावना ,परमेश्वर आया पावना।
आज रे आनंद भयो ,मारा  सतगुरु आया पावना। २

मथुरा जी में कंस मारियो ,लंका जी में रावणा।२
बलि के द्वारे आप पधारिया ,वामन रूप धरावणा। २
सतगुरु आया पावना ,परमेश्वर आया पावना।
आज रे आनंद भयो ,मारा  सतगुरु आया पावना। २

अरे 68 तीरथ सतगुरु चरने  ,गंगा जी में नावणा। २
सतगुरु सरने मीरा बाई बोले ,अरख निरख गुण गावणा। २
सतगुरु आया पावना ,परमेश्वर आया पावना।
आज रे आनंद भयो ,मारा  सतगुरु आया पावना। २

भजन :- सतगुरु आया पावणा
गायक :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन
पिछला लेखनर नारायण री देह बनाई भजन लिरिक्स | Nar Re Narayan Ri Deh Banai Bhajan Hindi Text Lyrics,
अगला लेखधर्म को डर नहीं दुनिया रे माई भजन लिरिक्स | dharam ko dar nahi duniya ke mai Hindi Text Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

15 − four =