नर नारायण री देह बनाई भजन लिरिक्स | Nar Re Narayan Ri Deh Banai Bhajan Hindi Text Lyrics,

1914

नर नारायण री देह बनाई भजन लिरिक्स

नर नारायण री देह बनाई भजन Nar Re Narayan Ri Deh Banai, prakash mali bhajan

 ।। दोहा ।।
 झूठे को झूठा मिले, दूंणा बंधे सनेह
झूठे को साँचा मिले तब ही टूटे नेह ॥


~ नर रे नारायण री देह बनाई ~

अरे नर रे नारायण री देह बनाई। 
नुगरा कोई मत रेवणा जी। 
अरे नुगरा मनक तो पशु बराबर। 
उणरा संग मत करना जी। 
राम भजन में हालो मेरा हंसा। 
इण जग में जीना थोड़ा रे हा ,
नर रे नारायण री देह बनाई। 
नुगरा कोई मत रेवणा जी।


अरे आड़ा वरण री गाया दुड़ाउ ,
एक बर्तन  में लेणा जी। २ 
माथे माथे ने माखन लेना ,
बर्तन उजाला रखना जी। 
राम भजन में हालो मेरा हंसा। 
इण जग में जीना थोड़ा रे हा ,
नर रे नारायण री देह बनाई। 
नुगरा कोई मत रेवणा जी।


अरे अगलो आवे अगन स्वरूपी ,
ओ जल स्वरूपी रेवणा जी। 
झोलु आग अझोलू रेवणा।
ओजी सुन सुन वचन लेवणा जी। २ 
राम भजन में हालो मेरा हंसा। 
इण जग में जीना थोड़ा रे हा ,
नर रे नारायण री देह बनाई। 
नुगरा कोई मत रेवणा जी।


अरे कासी रे नगर में रेता कबीर सा। 
वे कोरा धागा बुनता जी। 
सारा संसारिया में धर्म चलायो। 
वे गुरगुण  माला फेरता जी। 
राम भजन में हालो मेरा हंसा। 
इण जग में जीना थोड़ा रे हा ,
नर रे नारायण री देह बनाई। 
नुगरा कोई मत रेवणा जी।


अरे इण संसारिया में आवणो जावणो। 
ओ  बेर किसी मत रखना जी। 
अरे केवे मालिक कबीर सा री लड़की। 
ओ फिर जनम नहीं लेवणा जी। 
राम भजन में हालो मेरा हंसा। 
इण जग में जीना थोड़ा रे हा ,
नर रे नारायण री देह बनाई। 
नुगरा कोई मत रेवणा जी। 

Rajasthani Bhajan Hindi Text Lyrics

!! Nar Re Narayan Ri Deh Banai !!

are nar re naaraayan ree deh banaee.
nugara koee mat revana jee.
are nugara manak to pashu baraabar.
unara sang mat karana jee.
raam bhajan mein haalo mera hansa.
in jag mein jeena thoda re ha ,
nar re naaraayan ree deh banaee.
nugara koee mat revana jee.


are aada varan ree gaaya dudau ,
ek bartan mein lena jee. 2
maathe maathe ne maakhan lena ,
bartan ujaala rakhana jee.
raam bhajan mein haalo mera hansa.
in jag mein jeena thoda re ha ,
nar re naaraayan ree deh banaee.
nugara koee mat revana jee.


are agalo aave agan svaroopee ,
o jal svaroopee revana jee.
jholu aag ajholoo revana.
ojee sun sun vachan levana jee. 2
raam bhajan mein haalo mera hansa.
in jag mein jeena thoda re ha ,
nar re naaraayan ree deh banaee.
nugara koee mat revana jee.


are kaasee re nagar mein reta kabeer sa.
ve kora dhaaga bunata jee.
saara sansaariya mein dharm chalaayo.
ve guragun maala pherata jee.
raam bhajan mein haalo mera hansa.
in jag mein jeena thoda re ha ,
nar re naaraayan ree deh banaee.
nugara koee mat revana jee.


are in sansaariya mein aavano jaavano.
o ber kisee mat rakhana jee.
are keve maalik kabeer sa ree ladakee.
o phir janam nahin levana jee.
raam bhajan mein haalo mera hansa.
in jag mein jeena thoda re ha ,
nar re naaraayan ree deh banaee.
nugara koee mat revana jee.


Nar Re Narayan Ri Deh Banai Bhajan Text Hindi Lyrics 

!! नर नारायण री देह बनाई !!

अरे नर रे नारायण री देह बनाई।
नुगरा कोई मत रेवणा जी।
अरे नुगरा मनक तो पशु बराबर।
उणरा संग मत करना जी।
राम भजन में हालो मेरा हंसा।
इण जग में जीना थोड़ा रे हा ,
नर रे नारायण री देह बनाई।
नुगरा कोई मत रेवणा जी।

अरे आड़ा वरण री गाया दुड़ाउ ,
एक बर्तन  में लेणा जी। २
माथे माथे ने माखन लेना ,
बर्तन उजाला रखना जी।
राम भजन में हालो मेरा हंसा।
इण जग में जीना थोड़ा रे हा ,
नर रे नारायण री देह बनाई।
नुगरा कोई मत रेवणा जी।

अरे अगलो आवे अगन स्वरूपी ,
ओ जल स्वरूपी रेवणा जी।
झोलु आग अझोलू रेवणा।
ओजी सुन सुन वचन लेवणा जी। २
राम भजन में हालो मेरा हंसा।
इण जग में जीना थोड़ा रे हा ,
नर रे नारायण री देह बनाई।
नुगरा कोई मत रेवणा जी।

अरे कासी रे नगर में रेता कबीर सा।
वे कोरा धागा बुनता जी।
सारा संसारिया में धर्म चलायो।
वे गुरगुण  माला फेरता जी।
राम भजन में हालो मेरा हंसा।
इण जग में जीना थोड़ा रे हा ,
नर रे नारायण री देह बनाई।
नुगरा कोई मत रेवणा जी।

अरे इण संसारिया में आवणो जावणो।
ओ  बेर किसी मत रखना जी।
अरे केवे मालिक कबीर सा री लड़की।
ओ फिर जनम नहीं लेवणा जी।
राम भजन में हालो मेरा हंसा।
इण जग में जीना थोड़ा रे हा ,
नर रे नारायण री देह बनाई।
नुगरा कोई मत रेवणा जी।  

भजन :- नर नारायण री देह बनाई
गायक :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन
पिछला लेखसमय को भरोसो कोनी कद पलटी मार जावे भजन लिरिक्स | samay ko bharoso koni kad palti mar jawa lyrics
अगला लेखसतगुरु आया पावणा परमेश्वर आया पावणा भजन | satguru aaya pawna bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

17 − eleven =