बीरा म्हारा रामदेव रे लिरिक्स | bira mara ramdev bhajan lyrics ramdev ji bhajan

3768

बीरा म्हारा रामदेव रे लिरिक्स

बीरा म्हारा रामदेव रे लिरिक्स bira mara ramdev bhajan ,baba ramdev ji bhajan

~ बीरा मारा रामदेव ~

बीरा मारा रामदेव ,
राणी नेतल रा भरतार।
ऐ कर ले वाणी आवजयो ,
थारी बेनड करे पुकार।


अळगी गाणी परणाई वो  बीरा जी।
ली नहीं साळ संभाल। २
जिव अमुजे उण्डी ओरिया में।
अठे पड़े रे काल पर काल।
ओ बीरा रामदेव रे ,
बाई ने एकर लेवण आ।
अळगो बाई रो सांसरो रे ,
ओ बीरा रे माता मिलन रो चा।


बेटी ने तो नुचु  रेवे , बूढ़ा मायर बाप।
अळगो लगन , लिखायो रे जोशी जी।
थाने खायो नहीं कालो सांप।
ओ बीरा रामदेव रे ,
बाई ने एकर लेवण आ।
अळगो बाई रो सांसरो रे ,
ओ बीरा रे माता मिलन रो चाह ।


सांसु जितरे सांसरो रे  ,
बीरा माता जिटरे पीर।
जद रे भोजाया घर आवसी रे
मारो मनडो ना माने पीर। २
ओ बीरा रामदेव रे ,
बाई ने एकर लेवण आ।
अळगो बाई रो सांसरो रे ,
ओ बीरा रे माता मिलन रो चाह ।


एकर तो बीरा माने ने बता दो ,
पिहरिया रा रुख ।
ना जाणु कद होवसी रे ,
बीरा रूणिचा में रुख। २
ओ बीरा रामदेव रे ,
बाई ने एकर लेवण आ।
अळगो बाई रो सांसरो रे ,
ओ बीरा रे माता मिलन रो चाह ।


ओळु सुगना बेन री रे ,
बीरा कथ गावै पन्ना लाल।
अब मत बिलखे सुगना बेनड़ी,
थाने रत्नो लेवन आव। २
ओ बीरा रामदेव रे ,
बाई ने एकर लेवण आ।
अळगो बाई रो सांसरो रे ,
ओ बीरा रे माता मिलन रो चाह ।


Read Also:- मीरा बाई छोड़ो साधुड़ा वालो साथ भजन
Read Also:- पत्थर में परमेश्वर वे तो

Bira Mara Ramdev Re Rajasthani bhajan hindi Lyrics, English Bhajan Lyrics

Bira Mara Ramdev re

beera maara raamadev ,
raanee netal ra bharataar.
ai kar le vaanee aavajayo ,
thaaree benad kare pukaar.


alagee gaanee paranaee vo beera jee.
lee nahin saal sambhaal. 2
jiv amuje undee oriya mein.
athe pade re kaal par kaal.
o beera raamadev re ,
baee ne ekar levan aa.
alago baee ro saansaro re ,
o beera re maata milan ro cha.


beti ne to nuchu reve , budha mayar bap.
alago lagan , likhaayo re joshee jee.
thaane khaayo nahin kaalo saamp.
o beera raamadev re ,
baee ne ekar levan aa.
alago baee ro saansaro re ,
o beera re maata milan ro chaah .


saansu jitare saansaro re ,
beera maata jitare peer.
jad re bhojaaya ghar aavasee re
maaro manado na maane peer. 2
o beera raamadev re ,
baee ne ekar levan aa.
alago baee ro saansaro re ,
o beera re maata milan ro chaah .


ekar to beera maane ne bata do ,
pihariya ra rukh .
na jaanu kad hovasee re ,
beera roonicha mein rukh. 2
o beera raamadev re ,
baee ne ekar levan aa.
alago baee ro saansaro re ,
o beera re maata milan ro chaah .


olu sugana ben ree re ,
beera kath gaavai panna laal.
ab mat bilakhe sugana benadee,
thaane ratno levan aav. 2
o beera raamadev re ,
baee ne ekar levan aa.
alago baee ro saansaro re ,
o beera re maata milan ro chaah .

Bira Mara Ramdev Re Rajasthani bhajan hindi Lyrics

~ बीरा मारा रामदेव ~

बीरा मारा रामदेव ,राणी नेतल रा भरतार।
ऐ कर ले वाणी आवजयो थारी बेनड करे पुकार।

अळगी गाणी परणाई वो  बीरा जी।
ली नहीं साळ संभाल। २
जिव अमुजे उण्डी ओरिया में।
अठे पड़े रे काल पर काल।
ओ बीरा रामदेव रे ,
बाई ने एकर लेवण आ।
अळगो बाई रो सांसरो रे ,
ओ बीरा रे माता मिलन रो चा।

बेटी ने तो नुचु  रेवे , बूढ़ा मायर बाप।
अळगो लगन , लिखायो रे जोशी जी।
थाने खायो नहीं कालो सांप।
ओ बीरा रामदेव रे ,
बाई ने एकर लेवण आ।
अळगो बाई रो सांसरो रे ,
ओ बीरा रे माता मिलन रो चाह ।

सांसु जितरे सांसरो रे ,
माता जिटरे पीर।
जद रे भोजाया घर आवसी रे
मारो मनडो ना माने पीर। २
ओ बीरा रामदेव रे ,
बाई ने एकर लेवण आ।
अळगो बाई रो सांसरो रे ,
ओ बीरा रे माता मिलन रो चाह ।

एकर तो बीरा माने ने बता दो ,
पिहरिया रा रुख ।
ना जाणु कद होवसी रे ,
बीरा रूणिचा में रुख। २
ओ बीरा रामदेव रे ,
बाई ने एकर लेवण आ।
अळगो बाई रो सांसरो रे ,
ओ बीरा रे माता मिलन रो चाह ।

ओळु सुगना बेन री रे ,
बीरा कथ गावै पन्ना लाल।
अब मत बिलखे सुगना बेनड़ी,
थाने रत्नो लेवन आव। २
ओ बीरा रामदेव रे ,
बाई ने एकर लेवण आ।
अळगो बाई रो सांसरो रे ,
ओ बीरा रे माता मिलन रो चाह ।

shyam paliwal ke bhajan

भजन :- बीरा मारा रामदेव
गायक :- श्याम पालीवाल
लेबल :- राजस्थानी भजन
पिछला लेखमीरा बाई छोड़ो साधुड़ा वालो साथ भजन Meera Bai Chhodo Sadhuda Walo Sath meera bai bhajan lyrics
अगला लेखतानागिर माई कुचामणी भजन लिरिक्स | Kuchamani Bhajan Pragtiya Banvari Bhajana Hindi Lyrics,

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

ten + thirteen =