मीरा बाई छोड़ो साधुड़ा वालो साथ भजन Meera Bai Chhodo Sadhuda Walo Sath meera bai bhajan lyrics

1406

मीरा बाई छोड़ो साधुड़ा वालो साथ भजन लिरिक्स

meera bai chodo sadhuda walo sath, meera bai bhajan lyrics

।। दोहा ।।
भक्ति बीज पलते नहीं ,जो जुग जाये अनंत।
उच नीच घर अवतरे , ओ  रहे संत रो संत।।

~ छोडो साधुडा वालो साथ ~ 

मीरा बाई छोडो ,
साधुडा वालो साथ।
साधुडा थारे  ,
लांछन लगावे जी।२


नणंद बाई ,
मुखड़ा सु मीठा बोलो।
साधु तेरे ने  ,
माने तारसी ओ जी। २
मीरा बाई छोडो …


मीरा बाई पेरी लो ,
नव लख हार।
मोहन माला ने ,
मेल दो जी ।
मीरा बाई छोडो …


मीरा बाई पेरी लो ,
चिकना चीर।
भगवा तो मेलो ,
मायने ओ जी।
मीरा बाई छोडो …


मीरा बाई घोडा ,
सजाया राणो आज।
हाथी तो आवे ,
झूमता ओ  जी। २
मीरा बाई छोडो …


मीरा बाई क्यों तो ,
लजाया माने आज।
राज चित्तोड़ रा ,
कांगड़ा ओ जी। २
मीरा बाई छोडो …


मीरा बाई कुण दिनों ,
थाने आशीर्वाद।
कीकर थे भगवा ,
पेरिया ओ जी। २
मीरा बाई छोडो …


नणंद बाई गुरु में तो ,
किदा रवि दास।
कृष्णा कन्हाईयो ,
वर पावियो जी। २
मीरा बाई छोडो …


मीरा बाई छोड़ो साधुड़ा वालो साथ भजन,Meera Bai Chodo Sadhuda Walo Sath Bhajan Hindi Lyrics

!! Meera Bai Chodo Sadhuda Walo Sath !!

meera baee chhodo ,
saadhuda vaalo saath.
saadhuda thaare ,
laanchhan lagaave jee.2


nanand baee ,
mukhada su meetha bolo.
saadhu tere ne ,
maane taarasee o jee. 2
meera baee chhodo …


meera baee peree lo ,
nav lakh haar.
mohan maala ne ,
mel do jee .
meera baee chhodo …


meera baee peree lo ,
chikana cheer.
bhagava to melo ,
maayane o jee.
meera baee chhodo …


meera baee ghoda ,
sajaaya raano aaj.
haathee to aave ,
jhoomata o jee. 2
meera baee chhodo …


meera baee kyon to ,
lajaaya maane aaj.
raaj chittod ra ,
kaangada o jee. 2
meera baee chhodo …


meera baee kun dinon ,
thaane aasheervaad.
keekar the bhagava ,
periya o jee. 2
meera baee chhodo …


nanand baee guru mein to ,
kida ravi daas.
krshna kanhaeeyo ,
var paaviyo jee. 2
meera baee chhodo …

मीरा बाई छोड़ो साधुड़ा वालो साथ भजन, Hindi Lyrics, Meera Bai Chodo Sadhuda Walo Sath Bhajan Hindi Lyrics

~ छोडो साधुडा वालो साथ ~

मीरा बाई छोडो साधुडा वालो साथ।
साधुडा थारे  लांछन लगावे जी।२

नणंद बाई मुखड़ा सु मीठा बोलो।
साधु तेरे ने  माने तारसी ओ जी। २
मीरा बाई छोडो साधुडा वालो साथ।
साधुडा थारे  लांछन लगावे जी।२

मीरा बाई पेरी लो नव लख हार।
मोहन माला ,ने मेल दो जी । 2
मीरा बाई छोडो साधुडा वालो साथ।
साधुडा थारे  लांछन लगावे जी।२

मीरा बाई पेरी  लो चिकना चीर।
भगवा तो मेलो मायने ओ जी।
मीरा बाई छोडो साधुडा वालो साथ।
साधुडा थारे  लांछन लगावे जी।२

मीरा बाई घोडा सजाया राणो आज।
हाथी तो आवे झूमता ओ  जी। २
मीरा बाई छोडो साधुडा वालो साथ।
साधुडा थारे  लांछन लगावे जी।२

मीरा बाई क्यों तो लजाया माने आज।
राज चित्तोड़ रा  कांगड़ा ओ जी। २
मीरा बाई छोडो साधुडा वालो साथ।
साधुडा थारे  लांछन लगावे जी।२

मीरा बाई कुण दिनों थाने आशीर्वाद।
कीकर थे भगवा पेरिया ओ जी। २
मीरा बाई छोडो साधुडा वालो साथ।
साधुडा थारे  लांछन लगावे जी।२

नणंद बाई गुरु में तो किदा रवि दास।
कृष्णा कन्हाईयो वर पावियो जी। २
मीरा बाई छोडो साधुडा वालो साथ।
साधुडा थारे  लांछन लगावे जी।२

भजन :- छोड़ो साधुडा वालो साथ
गायक :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन
पिछला लेखपत्थर में देवत नहीं भजन | pathar me parmeshwar nahi Bhajan lyrics
अगला लेखबीरा म्हारा रामदेव रे लिरिक्स | bira mara ramdev bhajan lyrics ramdev ji bhajan

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

four × one =