संतो स्वर्गा से आयो संदेश भजन | santo swarga su aayo sandesh bhajan lyrics

4686

संतो स्वर्गा से आयो संदेश भजन लिरिक्स

संतो स्वर्गा से आयो संदेश भजन | santo swarga su aayo sandesh lyrics,leharu das vaishnav bhajan

।। दोहा ।।
तेरा संगी कोई नहीं सब स्वारथ बंधी लोइ ।
मन परतीति न उपजै, जीव बेसास न होइ ॥


~ स्वर्गा सु आग्यो रे सन्देश ~

ओ संतो स्वर्गा सु आग्यो रे सन्देश ,
बुलावो आग्यो राम को। २


एक मिनट प्रभु माने दीज्यो ,
तो करा बेटा से  बात।
अलमारी में पैसा पड़िया ,
आपस में लीज्यो थे तो  बाट ।
बुलावो आग्यो राम को।
ओ संतो स्वर्गा सु आग्यो रे सन्देश ,
बुलावो आग्यो राम को। २


दुसरो मिनट प्रभु माने दीज्यो ,
में करा बिंदनिया से बात। २
अरे में तो घर ने बांध ने राख्यो,
आगे सम्भालो परिवार। २
बुलावो आग्यो राम को।
ओ संतो स्वर्गा सु आग्यो रे सन्देश ,
बुलावो आग्यो राम को।


तीसरो मिनट प्रभु माने दीज्यो ,
में करा पोता से बात। २
अरे दादी माँ तो स्वर्गा चाल्या ,
अब कुण करेला थारा लाड। २
बुलावो आग्यो राम को।
ओ संतो स्वर्गा सु आग्यो रे सन्देश ,
बुलावो आग्यो राम को।


चोथो मिनट प्रभु माने दीज्यो ,
में करा बेटी से बात। २
अरे मायरा की मन में रेगी ,
ये भाई भरेला थारो भात। २
बुलावो आग्यो राम को।
ओ संतो स्वर्गा सु आग्यो रे सन्देश ,
बुलावो आग्यो राम को।


पांचवा मिनट प्रभु माने दीज्यो ,
करा पति से बात। २
कुम कुम मेहँदी चावल लेने ,
मोतिया सु भर दो मारी मांग।
बुलावो आग्यो राम को।
ओ संतो स्वर्गा सु आग्यो रे सन्देश ,
बुलावो आग्यो राम को।


leharu das vaishnav bhajan lyrics in hindi

!! santo swarga su aayo sandesh !!

o santo svarga su aagyo re sandesh ,
bulaavo aagyo raam ko. 2


ek minat prabhu maane deejyo ,
to kara beta se baat.
alamaaree mein paisa padiya ,
aapas mein leejyo the to baat .
bulaavo aagyo raam ko.
o santo svarga su aagyo re sandesh ,
bulaavo aagyo raam ko. 2


dusaro minat prabhu maane deejyo ,
mein kara bindaniya se baat. 2
are mein to ghar ne baandh ne raakhyo,
aage sambhaalo parivaar. 2
bulaavo aagyo raam ko.
o santo svarga su aagyo re sandesh ,
bulaavo aagyo raam ko.


teesaro minat prabhu maane deejyo ,
mein kara pota se baat. 2
are daadee maan to svarga chaalya ,
ab kun karela thaara laad. 2
bulaavo aagyo raam ko.
o santo svarga su aagyo re sandesh ,
bulaavo aagyo raam ko.


chotho minat prabhu maane deejyo ,
mein kara betee se baat. 2
are maayara kee man mein regee ,
ye bhaee bharela thaaro bhaat. 2
bulaavo aagyo raam ko.
o santo svarga su aagyo re sandesh ,
bulaavo aagyo raam ko.


paanchava minat prabhu maane deejyo ,
kara pati se baat. 2
kum kum mehandee chaaval lene ,
motiya su bhar do maaree maang.
bulaavo aagyo raam ko.
o santo svarga su aagyo re sandesh ,
bulaavo aagyo raam ko.

leharu das vaishnav bhajan lyrics in hindi

!! बुलावो आग्यो राम को !!

ओ संतो स्वर्गा सु आग्यो रे सन्देश ,
बुलावो आग्यो राम को। २

एक मिनट प्रभु माने दीज्यो ,
तो करा बेटा से  बात।
अलमारी में पैसा पड़िया ,
आपस में लीज्यो थे तो  बाट ।
बुलावो आग्यो राम को।
ओ संतो स्वर्गा सु आग्यो रे सन्देश ,
बुलावो आग्यो राम को। २

दुसरो मिनट प्रभु माने दीज्यो ,
में करा बिंदनिया से बात। २
अरे में तो घर ने बांध ने राख्यो,
आगे सम्भालो परिवार। २
बुलावो आग्यो राम को।
ओ संतो स्वर्गा सु आग्यो रे सन्देश ,
बुलावो आग्यो राम को।

तीसरो मिनट प्रभु माने दीज्यो ,
में करा पोता से बात। २
अरे दादी माँ तो स्वर्गा चाल्या ,
अब कुण करेला थारा लाड। २
बुलावो आग्यो राम को।
ओ संतो स्वर्गा सु आग्यो रे सन्देश ,
बुलावो आग्यो राम को।

चोथो मिनट प्रभु माने दीज्यो ,
में करा बेटी से बात। २
अरे मायरा की मन में रेगी ,
ये भाई भरेला थारो भात। २
बुलावो आग्यो राम को।
ओ संतो स्वर्गा सु आग्यो रे सन्देश ,
बुलावो आग्यो राम को।

पांचवा मिनट प्रभु माने दीज्यो ,
करा पति से बात। २
कुम कुम मेहँदी चावल लेने ,
मोतिया सु भर दो मारी मांग।
बुलावो आग्यो राम को।
ओ संतो स्वर्गा सु आग्यो रे सन्देश ,
बुलावो आग्यो राम को।

lehru das vaishnav bhajan

भजन :- स्वर्गा सु आयो सन्देश
गायक :- लेहरु दास वैष्णव
लेबल :- राजस्थानी भजन

 

पिछला लेखमेरी लगी श्याम संग प्रीत लिरिक्स | Meri Lagi Shyam Sang Preet bhajan lyrics
अगला लेखबाग़ ने बगीची दोयर बावड़ी सांवरिया मारा भजन | bag ne bagichi bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

19 − thirteen =