दिल्ली में दिखी रे भक्ता की टोलियां भजन लिरिक्स | delhi mein dikhi re bhakta ki toli bhajan lyrics lyrics

485

दिल्ली में दिखी रे भक्ता की टोलियां भजन लिरिक्स

दिल्ली में दिखी रे भक्ता की टोलियां भजन लिरिक्स | rajasthani dj bhajan, gokul sharma bhajan, dilli me dikhi re

~ दिल्ली में दिखी रे ~

दिल्ली में दिखी रे ,
भक्ता की टोळीया रे।
देमालिया में आवे रे,
 देव का लाड लड़ावे रे।


कोई फुलड़ा लावे रे,
कोई माला लावे रे।
देवमालिया का देव धनि ने ,
आन मनावे रे।


कोई गाड़ी लावे रे ,
कोई पैदल आवे रे।
अरे देवधनि दरबार का ,
जयकारा लगावे रे।


भक्ता की टोळीया रे,
देमालिया चाली रे।
ऐ मेंदवास टोक मु  ,
दौड़ी आवे रे।


ऐ ढोल बाजे रे ,
डीजे भारी बाजे रे।
देवधनी के जाता ,
जातरी जोर नाचे रे।


मुंबई  में दिखी रे ,
भक्ता की टोळीया रे।
देमालिया में आवे रे,
 देव का लाड लड़ावे रे।


अरे गोकुल गावे रे ,
गोकुल शर्मा गावे रे।
ऐ राजस्थान म्यूजिक के ,
माई धूम माचवे रे


भीलवाड़ा  दिखी रे ,
भक्ता की टोळीया रे।
देमालिया में आवे रे,
 देव का लाड लड़ावे रे।


Dilli Me Dikhi Re Rajasthani Dj Song Bhajan Lyrics, New Gokul Sharma Bhajan Lyrics 

!! Dilli Me Dikhi Re !!

dillee mein dikhee re ,
bhakta kee toleeya re.
demaaliya mein aave re,
dev ka laad ladaave re.


koee phulada laave re,
koee maala laave re.
devamaaliya ka dev dhani ne ,
aan manaave re.


koee gaadee laave re ,
koee paidal aave re.
are devadhani darabaar ka ,
jayakaara lagaave re.


bhakta kee toleeya re,
demaaliya chaalee re.
ai mendavaas tok mu ,
daudee aave re.


ai dhol baaje re ,
deeje bhaaree baaje re.
devadhanee ke jaata ,
jaataree jor naache re.


mumbee mein dikhee re ,
bhakta kee toleeya re.
demaaliya mein aave re,
dev ka laad ladaave re.


are gokul gaave re ,
gokul sharma gaave re.
ai raajasthaan myoojik ke ,
maee dhoom maachave re
bheelavaada dikhee re ,
bhakta kee toleeya re.
demaaliya mein aave re,
dev ka laad ladaave re.


Dilli Me Dikhi Re Rajasthani Dj Song Bhajan Lyrics, New Gokul Sharma Bhajan Lyrics

!! भक्ता की टोळीया रे !!

दिल्ली में दिखी रे ,भक्ता की टोळीया रे।
देमालिया में आवे रे,देव का लाड लड़ावे रे।

कोई फुलड़ा लावे रे,कोई माला लावे रे।
देवमालिया का देव धनि ने ,आन मनावे रे।

कोई गाड़ी लावे रे ,कोई पैदल आवे रे।
अरे देवधनि दरबार का ,जयकारा लगावे रे।

भक्ता की टोळीया रे,देमालिया चाली रे।
ऐ मेंदवास टोक मु  ,दौड़ी आवे रे।

ऐ ढोल बाजे रे ,डीजे भारी बाजे रे।
देवधनी के जाता ,जातरी जोर नाचे रे।

मुंबई  में दिखी रे ,भक्ता की टोळीया रे।
देमालिया में आवे रे,देव का लाड लड़ावे रे।

अरे गोकुल गावे रे ,गोकुल शर्मा गावे रे।
ऐ राजस्थान म्यूजिक के ,माई धूम माचवे रे

भीलवाड़ा  दिखी रे ,भक्ता की टोळीया रे।
देमालिया में आवे रे,देव का लाड लड़ावे रे।

gokul sharma ke dj bhajan

भजन :- दिल्ली में दिखी रे
गायक :- गोकुल शर्मा
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- ले हाथ ढाल तलवार मुठ मजबूती

पिछला लेखबाग़ ने बगीची दोयर बावड़ी सांवरिया मारा भजन | bag ne bagichi bhajan lyrics
अगला लेखपत्थर में देवत नहीं भजन | pathar me parmeshwar nahi Bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

three + 16 =