बाग़ ने बगीची दोयर बावड़ी सांवरिया मारा भजन | bag ne bagichi bhajan lyrics

2084

बाग़ ने बगीची दोयर बावड़ी सांवरिया मारा भजन लिरिक्स

बाग़ ने बगीची दोयर बावड़ी सांवरिया मारा भजन | bag ne bagichi bhajan, gajendra rav bhajan

।। दोहा ।।
मन जाणे सब बात जांणत ही औगुन करै ।
काहे की कुसलात कर दीपक कूंवै पड़े ॥


~ बाग़ ने बगीची  दोयर ~

हमें बाग़ ने बगीची  दोयर।
बावड़ी सांवरिया रे मारा  ,
राज चम्पेली रो फूल या।


हमें बांसुरी झूला ये  झूले।
हे द्वारका रे राधा रानी  रे ,
जावा बांसुरी री लारी या।


अरे मुखडो देख्या ये तापण ।
मोड़ती सांवरिया मारा रे ,
सुरता देख्या अन्न भावता।


हमें खायज्यो थे खायज्यो पारक।
खोपरा ये राधा राणी रे ,
पीज्यो भेसडिया रो धुधीया।


हमें संगड़ा में ले चलो रे ।
मने मोहन प्यारा रे ,
हरक हरक जिव जाविया।


अरे खारा तो लागे ये कारक।
खोपरा ये सबदा मारा रे ,
कड़वो भेसड़िया रो दूधया।


अरे थारे तो पगलिया री पायल।
ये बाजनी ये राधा  रे राणी रे ,
मारग में देवे कोई  जोरिया ।


हे पायल पेट्या में ढूंढे।
मेल दू सांवरिया मारा रे ,
चाल गोविंदा थारे  लार या।


हमें संगड़ा में ले चलो रे ।
मने मोहन प्यारा रे ,
हरक हरक जिव जाविया।


हे थारे रे  नैणा रो सुरमो।
सोवनो ये राधा राणी रे,
संता रो पुरो है स्वभावया।


में पेटोडी दुःख पाउ सुरमो।
उछलू सांवरिया मारा रे ,
चाल गोविंदा थारे  लार या।


हमें  थू तो रे बण जाये नारद।
नांदिया वो नारद प्यारा  रे ,
में तो बनुला मण धरिया।


हे राम रे सरवरिये गठड़ी।
मांड सा ये  नारद  प्यारा रे ,
वटे तो आसी राधा नारिया।


हमें कायर जिवडो मोवियो रे।
मने मोहन प्यारा रे ,
भंवर भलो मन धारिया।
हमें बाग़ ने बगीची  दोयर।
बावड़ी सांवरिया रे मारा  ,
राज चम्पेली रो फूल या।


Bag Ne Bagichi  New Rajasthani bhajan Hindi Lyrics, Gajendra Rav Bhajan Hindi Lyrics

!! Bag Ne Bagichi !!

hamen baag ne bageechee doyar.
baavadee saanvariya re maara ,
raaj champelee ro phool ya.


hamen baansuree jhoola ye jhoole.
he dvaaraka re raadha raanee re ,
jaava baansuree ree laaree ya.


are mukhado dekhya ye taapan .
modatee saanvariya maara re ,
surata dekhya ann bhaavata.


hamen khaayajyo the khaayajyo paarak.
khopara ye raadha raanee re ,
peejyo bhesadiya ro dhudheeya.


hamen sangada mein le chalo re .
mane mohan pyaara re ,
harak harak jiv jaaviya.


are khaara to laage ye kaarak.
khopara ye sabada maara re ,
kadavo bhesadiya ro doodhaya.


are thaare to pagaliya ree paayal.
ye baajanee ye raadha re raanee re ,
maarag mein deve koee joriya .


he paayal petya mein dhoondhe.
mel doo saanvariya maara re ,
chaal govinda thaare laar ya.


hamen sangada mein le chalo re .
mane mohan pyaara re ,
harak harak jiv jaaviya.


he thaare re naina ro suramo.
sovano ye raadha raanee re,
santa ro puro hai svabhaavaya.


mein petodee duhkh pau suramo.
uchhaloo saanvariya maara re ,
chaal govinda thaare laar ya.


hamen thoo to re ban jaaye naarad.
naandiya vo naarad pyaara re ,
mein to banula man dhariya.


he raam re saravariye gathadee.
maand sa ye naarad pyaara re ,
vate to aasee raadha naariya.


hamen kaayar jivado moviyo re.
mane mohan pyaara re ,
bhanvar bhalo man dhaariya.
hamen baag ne bageechee doyar.
baavadee saanvariya re maara ,
raaj champelee ro phool ya.


Bag Ne Bagichi  New Rajasthani bhajan Hindi Lyrics, Gajendra Rav Bhajan Hindi Lyrics

!! बाग़ ने बगीची दोयर !!

हमें बाग़ ने बगीची दोयर।
बावड़ी सांवरिया रे मारा ,राज चम्पेली रो फूल या।

हमें बांसुरी झूला ये झूले।
हे द्वारका रे राधा रानी रे , जावा बांसुरी री लारी या।

अरे मुखडो देख्या ये तापण ।
मोड़ती सांवरिया मारा रे , सुरता देख्या अन्न भावता।

हमें खायज्यो थे खायज्यो पारक।
खोपरा ये राधा राणी रे ,पीज्यो भेसडिया रो धुधीया।

हमें संगड़ा में ले चलो रे ।
मने मोहन प्यारा रे , हरक हरक जिव जाविया।

अरे खारा तो लागे ये कारक।
खोपरा ये सबदा मारा रे ,कड़वो भेसड़िया रो दूधया।

अरे थारे तो पगलिया री पायल।
ये बाजनी ये राधा रे राणी रे ,मारग में देवे कोई जोरिया ।

हे पायल पेट्या में ढूंढे।
मेल दू सांवरिया मारा रे ,चाल गोविंदा थारे लार या।

हमें संगड़ा में ले चलो रे ।
मने मोहन प्यारा रे , हरक हरक जिव जाविया।

हे थारे रे नैणा रो सुरमो।
सोवनो ये राधा राणी रे,संता रो पुरो है स्वभावया।

में पेटोडी दुःख पाउ सुरमो।
उछलू सांवरिया मारा रे , चाल गोविंदा थारे लार या।

हमें थू तो रे बण जाये नारद।
नांदिया वो नारद प्यारा रे ,में तो बनुला मण धरिया।

हे राम रे सरवरिये गठड़ी।
मांड सा ये नारद प्यारा रे ,वटे तो आसी राधा नारिया।

हमें कायर जिवडो मोवियो रे।
मने मोहन प्यारा रे ,भंवर भलो मन धारिया।

gajendra rao bhajan video

भजन :- बाग ने बगीची
गायक :- गजेंद्र राव
लेबल :- राजस्थानी भजन
पिछला लेखसंतो स्वर्गा से आयो संदेश भजन | santo swarga su aayo sandesh bhajan lyrics
अगला लेखदिल्ली में दिखी रे भक्ता की टोलियां भजन लिरिक्स | delhi mein dikhi re bhakta ki toli bhajan lyrics lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

four × three =