कर्मा का लिखिया आंकड़ा भजन लिरिक्स | Karma Ra Likhiya Aankada Bhajan Lyrics

1133

कर्मा का लिखिया आंकड़ा भजन लिरिक्स

कर्मा का लिखिया आंकड़ा भजन karma ra likhiya aankada bhajan, hemnath yogi bhajan

।। दोहा ।।
कबीर खड़ा बाजार में , सबकी मांगे खेर। 
ना किसी से दोस्ती ना किसी से बेर।


~ कर्मा का लिखिया आंकड़ा ~

कर्मा रा लिखिया आंकड़ा ,
जाने कोई मिटा नहीं पावे। 
कोई मिटा नहीं पावे मारा बीरा  ,
 मारा कोई बदल नहीं पावे।


राजा रावण करी तपस्या ,
सोने की लंका पावे। 
भक्त विभीषण माला फेरी ,
राम चरण मिल जावे। 
कुम्भकरण इंद्राशन मांगे ,
जाने निंद्रा संग मिल जावे।
कर्मा रा लिखिया आंकड़ा ,
जाने कोई मिटा नहीं पावे। २


राजा विक्रम सेठ हवेली में ,
अन्न जल भोग लगावे। 
फुटो किस्मत देख देख ने ,
मोर हार निगळाावे।
फूटा करम फ़क़ीर का वो ,
जाके भरी जिलम ढुल जावे। 
कर्मा रा लिखिया आंकड़ा ,
जाने कोई मिटा नहीं पावे। २


राजा बलि तो हेम हला में ,
ननयानु यग करावे। 
सोवो यग करे बलिराजा ,
स्वर्ग पहुचनो चावे। 
स्वर्ग हाथ में ले आयो वारे ,
सीधो पाताला में पुगावे। 
कर्मा रा लिखिया आंकड़ा ,
जाने कोई मिटा नहीं पावे। २


अरे गाडो खींच ने लावे बलदियो ,
सुखो चारो खावे।
अरे मातो मांड ने मेले हीरो ने ,
तोई वो जस नहीं पावे। 
अरे ठान बन्दियोड़ी घोड़ी देखो ,
जाने रेचको लाय खिलावे। 
कर्मा रा लिखिया आंकड़ा ,
जाने कोई मिटा नहीं पावे। २


अरे रोडिया मई ने सुता पण ,
महेला रा सपना आवे। 
अरे लिख्यो तेल तक़दीर में ,
तो घिरत कठा सु पावे। 
अरे होनो होय वो होय उकारा ,
अपनों मन समजावे। 
कर्मा रा लिखिया आंकड़ा ,
जाने कोई मिटा नहीं पावे। २


Karma Ra Likhiya Aankada Koi Badal Nhi Pave rajasthani bhajan hindi text lyrics

!! Karma Ra Likhiya Aankada  !!

karma ra likhiya aankada ,
jaane koee mita nahin paave.
koee mita nahin paave maara beera ,
maara koee badal nahin paave.


raaja raavan karee tapasya ,
sone kee lanka paave.
bhakt vibheeshan maala pheree ,
raam charan mil jaave.
kumbhakaran indraashan maange ,
jaane nindra sang mil jaave.
karma ra likhiya aankada ,
jaane koee mita nahin paave. 2


raaja vikram seth havelee mein ,
ann jal bhog lagaave.
phuto kismat dekh dekh ne ,
mor haar nigalaaaave.
phoota karam faqeer ka vo ,
jaake bharee jilam dhul jaave.
karma ra likhiya aankada ,
jaane koee mita nahin paave. २


raaja bali to hem hala mein ,
nanayaanu yag karaave.
sovo yag kare baliraaja ,
svarg pahuchano chaave.
svarg haath mein le aayo vaare ,
seedho paataala mein pugaave.
karma ra likhiya aankada ,
jaane koee mita nahin paave. 2


are gaado kheench ne laave baladiyo ,
sukho chaaro khaave.
are maato maand ne mele heero ne ,
toee vo jas nahin paave.
are thaan bandiyodee ghodee dekho ,
jaane rechako laay khilaave.
karma ra likhiya aankada ,
jaane koee mita nahin paave. 2


are rodiya maee ne suta pan ,
mahela ra sapana aave.
are likhyo tel taqadeer mein ,
to ghirat katha su paave.
are hono hoy vo hoy ukaara ,
apanon man samajaave.
karma ra likhiya aankada ,
jaane koee mita nahin paave. 2


Karma Ra Likhiya Aankada Koi Badal Nhi Pave rajasthani bhajan hindi text lyrics, Hemnath Yogi Bhajan lyrics

कर्मा का लिखिया आंकड़ा

कर्मा रा लिखिया आंकड़ा ,जाने कोई मिटा नहीं पावे। 
कोई मिटा नहीं पावे मारा बीरा मारा कोई बदल नहीं पावे। 

राजा रावण करी तपस्या ,सोने की लंका पावे। 
भक्त विभीषण माला फेरी ,राम चरण मिल जावे। 
कुम्भकरण इंद्राशन मांगे ,जाने निंद्रा संग मिल जावे।
कर्मा रा लिखिया आंकड़ा ,जाने कोई मिटा नहीं पावे। २ 

राजा विक्रम सेठ हवेली में ,अन्न जल भोग लगावे। 
फुटो किस्मत देख देख ने ,मोर हार निगळाावे।
फूटा करम फ़क़ीर का वो ,जाके भरी जिलम ढुल जावे। 
कर्मा रा लिखिया आंकड़ा ,जाने कोई मिटा नहीं पावे। २ 

राजा बलि तो हेम हला में ,ननयानु यग करावे। 
सोवो यग करे बलिराजा ,स्वर्ग पहुचनो चावे। 
स्वर्ग हाथ में ले आयो वारे ,सीधो पाताला में पुगावे। 
कर्मा रा लिखिया आंकड़ा ,जाने कोई मिटा नहीं पावे। २ 

अरे गाडो खींच ने लावे बलदियो ,सुखो चारो खावे।
अरे मातो मांड ने मेले हीरो ने ,तोई वो जस नहीं पावे। 
अरे ठान बन्दियोड़ी घोड़ी देखो ,जाने रेचको लाय खिलावे। 
कर्मा रा लिखिया आंकड़ा ,जाने कोई मिटा नहीं पावे। २ 

अरे रोडिया मई ने सुता पण ,महेला रा सपना आवे। 
अरे लिख्यो तेल तक़दीर में ,तो घिरत कठा सु पावे। 
अरे होनो होय वो होय उकारा ,अपनों मन समजावे।
कर्मा रा लिखिया आंकड़ा ,जाने कोई मिटा नहीं पावे। २ 

hemnath yogi ke bhajan

भजन :- कर्मा रा लिखिया आंकड़ा
गायक :- हेमनाथ योगी
लेबल :- राजस्थानी भजन
पिछला लेखवायक आया गुरुदेव रा लिरिक्स | vayak aaya gurudev bhajan lyrics
अगला लेखकाली कंकाली कालका हो मां भजन भजन लिरिक्स | kali kankali kalka ho ma Bhajan Hindi Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

one × 1 =