शरणे आयो देवी लाज राखजो लिरिक्स |Sharan Aayo Re Devi Laaj Rakhjo bhajan lyrics

11435

शरणे आयो देवी लाज राखजो लिरिक्स

शरणे आयो देवी लाज राखजो लिरिक्स sharan aayo re devi laaj rakhjo bhajan ,mahendra singh rathore bhajan

।। दोहा ।।
इस तन का दीवा करों, बाती मेल्यूं जीव।
लोही सींचौं तेल ज्यूं, कब मुख देखों पीव॥


~ शरणे आयो की देवी ~ 

शरणे आयो की देवी , 
लाजिया राखज्यो।
राखो ने छतर वाली छाया ,
मारी जरनी जोग माया। २


अरे कंकु केशर , 
वाली गाल गलाउ ला। २ 
थारो देवरियो निपवाउला। 
मारी जरनी जोग माया।
शरणे आयो की देवी ,
 लाजिया राखज्यो।२ 
राखो ने छतर वाली छाया। 
मारी जरनी जोग माया।


सोना रुपाली थारे ,
ईटा पडाउला। २ 
थारो मंदरियो बलवाउला। 
मारी जरनी जोग माया।
शरणे आयो की देवी ,
 लाजिया राखज्यो।२ 
राखो ने छतर वाली छाया। 
मारी जरनी जोग माया।


भूरी गाय को ,
गीरत मँगाउला। २ 
मंदरिया में जोत जगाउला। 
मारी जरनी जोग माया।
शरणे आयो की देवी ,
 लाजिया राखज्यो।२ 
राखो ने छतर वाली छाया। 
मारी जरनी जोग माया।


दोही थारे जोड़ राजा ,
मान सिंह बोले। २ 
चरणों में शीश नवाउला। 
थारे रमतो रमतो आउला। 
मारी जरनी जोग माया।
शरणे आयो की देवी ,
 लाजिया राखज्यो।२ 
राखो ने छतर वाली छाया। 
मारी जरनी जोग माया।


Mahendra singh rathore and mohinudin manchala rajasthani bhajan lyrics

!! Sharan Aayo Re Devi !!

sharane aayo kee devee ,
laajiya raakhajyo.
raakho ne chhatar vaalee chhaaya ,
maaree jaranee jog maaya. 2


are kanku keshar ,
vaalee gaal galau la. 2
thaaro devariyo nipavaula.
maaree jaranee jog maaya.
sharane aayo kee devee ,
laajiya raakhajyo.2
raakho ne chhatar vaalee chhaaya.
maaree jaranee jog maaya.


sona rupaalee thaare ,
eeta padaula. 2
thaaro mandariyo balavaula.
maaree jaranee jog maaya.
sharane aayo kee devee ,
laajiya raakhajyo.2
raakho ne chhatar vaalee chhaaya.
maaree jaranee jog maaya.


bhooree gaay ko ,
geerat mangaula. 2
mandariya mein jot jagaula.
maaree jaranee jog maaya.
sharane aayo kee devee ,
laajiya raakhajyo.2
raakho ne chhatar vaalee chhaaya.
maaree jaranee jog maaya.


dohee thaare jod raaja ,
maan sinh bole. 2
charanon mein sheesh navaula.
thaare ramato ramato aaula.
maaree jaranee jog maaya.
sharane aayo kee devee ,
laajiya raakhajyo.2
raakho ne chhatar vaalee chhaaya.
maaree jaranee jog maaya.


Sharan Aayo Re Devi Laaj Rakhjo Mahendra singh rathore and mohinudin manchala rajasthani bhajan lyrics[/su_heading]

!! शरणे आयो की देवी !!

शरणे आयो की देवी , लाजिया राखज्यो।
राखो ने छतर वाली छाया ,मारी जरनी जोग माया। २

अरे कंकु केशर , वाली गाल गलाउ ला। २
थारो देवरियो निपवाउला। मारी जरनी जोग माया।
शरणे आयो की देवी , लाजिया राखज्यो।२
राखो ने छतर वाली छाया। मारी जरनी जोग माया।

सोना रुपाली थारे ,ईटा पडाउला। २
थारो मंदरियो बलवाउला। मारी जरनी जोग माया।
शरणे आयो की देवी , लाजिया राखज्यो।२
राखो ने छतर वाली छाया। मारी जरनी जोग माया।

भूरी गाय को ,गीरत मँगाउला। २
मंदरिया में जोत जगाउला। मारी जरनी जोग माया।
शरणे आयो की देवी , लाजिया राखज्यो।२
राखो ने छतर वाली छाया। मारी जरनी जोग माया।

दोही थारे जोड़ राजा ,मान सिंह बोले। २
चरणों में शीश नवाउला।
थारे रमतो रमतो आउला। मारी जरनी जोग माया।
शरणे आयो की देवी , लाजिया राखज्यो।२
राखो ने छतर वाली छाया। मारी जरनी जोग माया।

moinuddin manchala bhajan

गायक :- शरणे आयो देवी लाजिया राखजो
गायक :- मोइनुद्दीन मनचला
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:-नीच नीचता त्यागे कोनी