गुरु शब्द पहचान जगत में भजन लिरिक्स | Guru sabad pahechan jagat me bhajan bhajan lyrics

892

गुरु शब्द पहचान जगत में भजन लिरिक्स

गुरु शब्द पहचान जगत में भजन guru sabad pahechan jagat me bhajan, gopal das vaishnav bhajan

।। दोहा ।।
देह छता करिये सुभ कारज, फिर देह मिले ना मिले।
नेत्र छता कर सुभ दर्शन , फिर नेत्र खुले ना खुले।


~ गुरु शब्द पहचान जगत में ~

गुरु शब्द पहचान जगत में। 
राख सके तो राक  नके। २ 
जीण जीण शब्द हिवड़ा में धारिया।
काकरा हीरा माय बीके। २


टचकारी सु बळद चालजा जा ,
बचकारी सु ठोड रुके।  
अरे तू तू करता आवे गडकड़ो ,
जे जे करता ऊट जगे। २ 
गुरु शब्द पहचान जगत में, 
राख सके तो राक  नके।  
जीण जीण शब्द हिवड़ा में धारिया।
काकरा हीरा माय बीके। २


अरे शब्द शब्द जब मोले मोरियो,
अरे जब जब बादल कड़के है। 
अरे चार बजे बोले कुकड़ो ,
सुमरा नर वाने ओल्के  है। २ 
गुरु शब्द पहचान जगत में, 
राख सके तो राक  नके। 
जीण जीण शब्द हिवड़ा में धारिया।
काकरा हीरा माय बीके। २


शब्द लगाम लागी  घोडा के ,
मन चाहो नहीं दौड़ सके। 
हजार मण देह हाथी की ,
अंकुश नहीं तोड़ सके। २ 
गुरु शब्द पहचान जगत में, 
राख सके तो राक  नके। 
जीण जीण शब्द हिवड़ा में धारिया।
काकरा हीरा माय बीके। २


शब्दा छोड़ियो राज भरतरी ,
 शब्दा में  हरी चंद बिक्या । 
सुई की नोक में मावे करोड़ा ,
केवे चेतन उकार लिखे। २ 
गुरु शब्द पहचान जगत में, 
राख सके तो राक  नके। 
जीण जीण शब्द हिवड़ा में धारिया।
काकरा हीरा माय बीके। २ 


Guru sabad pahechan jagat me Gopal Das Vaishnav Rajasthani bhajan lyrics

guru shabd pahachaan jagat mein.

guru shabd pahachaan jagat mein.
raakh sake to raak nake. 2
jeen jeen shabd dhaariya hivada mein.
kaakara heera maay beeke. 2


tachakaaree su balad chaalaja ja ,
bachakaaree su thod ruke.
are too too karata aave gadakado ,
je je karata oot jage. 2
guru shabd pahachaan jagat mein,
raakh sake to raak nake.
jeen jeen shabd dhaariya hivada mein,
kaakara heera maay beeke. 2


are shabd shabd jab mole moriyo,
are jab jab baadal kadake hai.
are chaar baje bole kukado ,
sumara nar vaane olke hai. 2
guru shabd pahachaan jagat mein,
raakh sake to raak nake.
jeen jeen shabd dhaariya hivada mein,
kaakara heera maay beeke. 2


shabd lagaam laagee ghoda ke ,
man chaaho nahin daud sake.
hajaar man deh haathee kee ,
ankush nahin tod sake. 2
guru shabd pahachaan jagat mein,
raakh sake to raak nake.
jeen jeen shabd dhaariya hivada mein,
kaakara heera maay beeke. 2


shabda chhodiyo raaj bharataree ,
shabda mein haree chand bikya .
are sur kee nok mein maave karoda ,
are keve chetan ukaar likhe. 2
guru shabd pahachaan jagat mein,
raakh sake to raak nake.
jeen jeen shabd dhaariya hivada mein,
kaakara heera maay beeke. 2


गुरु शब्द पहचान जगत में, Guru sabad pahechan jagat me Gopal Das Vaishnav Rajasthani bhajan lyrics

।। गुरु शब्द पहचान जगत में ।।

गुरु शब्द पहचान जगत में। राख सके तो राक  नके। २
जीण  जीण  शब्द धारिया  हिवड़ा में।काकरा हीरा माय बीके। २

टचकारी सु बळद चालजा जा ,बचकारी सु ठोड रुके।
अरे तू तू करता आवे गडकड़ो ,जे जे करता ऊट जगे। २
गुरु शब्द पहचान जगत में, राख सके तो राक  नके।
जीण  जीण  शब्द धारिया  हिवड़ा में,काकरा हीरा माय बीके। २

अरे शब्द शब्द जब मोले मोरियो,अरे जब जब बादल कड़के है।
अरे चार बजे बोले कुकड़ो ,सुमरा नर वाने ओल्के  है। २
गुरु शब्द पहचान जगत में, राख सके तो राक  नके।
जीण  जीण  शब्द धारिया  हिवड़ा में,काकरा हीरा माय बीके। २

शब्द लगाम लागी  घोडा के ,मन चाहो नहीं दौड़ सके।
हजार मण देह हाथी की ,अंकुश नहीं तोड़ सके। २
गुरु शब्द पहचान जगत में, राख सके तो राक  नके।
जीण  जीण  शब्द धारिया  हिवड़ा में,काकरा हीरा माय बीके। २

शब्दा छोड़ियो राज भरतरी , शब्दा में  हरी चंद बिक्या ।
अरे सुर की नोक में मावे करोडा ,अरे केवे चेतन उकार लिखे। २
गुरु शब्द पहचान जगत में, राख सके तो राक  नके।
जीण  जीण  शब्द धारिया  हिवड़ा में,काकरा हीरा माय बीके। २

gopal das vaishnav ke bhajan

भजन :- गुरु सबद पहचान जगत में
गायक :- गोपाल दास वैष्णव
लेबल :- राजस्थानी भजन
पिछला लेखनीच नीचता त्यागे कोनी भजन | Nich Nichta tyage koni anil nagori bhajan text lyrics
अगला लेखमेवाड़ प्यारो लागे जी भजन लिरिक्स | Mewar Pyaro Lage Ji New Rajasthani Bhajan Lyrics text,

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

thirteen + 19 =