जुलनी पे सेठ संवारा जुलबाने जावे सा भजन लिरिक्स | Julni pe seth sanwara julbane jave sa bhajan lyrics,

1202

जुलनी पे सेठ संवारा जुलबाने जावे सा भजन लिरिक्स

जुलनी पे सेठ संवारा जुलबाने जावे सा julni pe seth sanwara julba ne jave sa bhajan, sanwariya ji bhajan

~ जुलनी पे सेठ संवारा ~

अरे जुलनी पे सेठ संवारा ,
जुलबाने जावे सा। 
कोई रंग गुलाल उड़ावे,
जी मेला में। २


चांदी के भेवाण में बिराजे,
ठाकुर मुरली वालो सा 
कोई मुरली मधुर बजावे ,
जी मेला में। २ 
कोई रंग गुलाल उड़ावे ,
जी मेला में। ……. 
अरे जुलनी पे सेठ संवारा ,
जुलबाने जावे सा। 
कोई रंग गुलाल उड़ावे,
जी मेला में। २


सोना चांदी छड़ी येतो ,
हाथा में ले चाले सा। 
कोई रंग गुलाल उड़ावे ,
जी मेला में…. 
अरे जुलनी पे सेठ संवारा ,
जुलबाने जावे सा। 
कोई रंग गुलाल उड़ावे,
जी मेला में। २


मण्डपिया वाला सेठ सांवरा ,
गणो भरोसो भारी जी। 
कोई   बिगडिया काम ,
सुधारे जी भक्ता का। २ 
कोई रंग गुलाल उड़ावे ,
जी मेला में। ……. 
अरे जुलनी पे सेठ संवारा ,
जुलबाने जावे सा। 
कोई रंग गुलाल उड़ावे,
जी मेला में। २


सरवरिया पे जावे सवारी,
ठंडो ठंडो पाणी सा। 
ओ मारा गिरधर जल में ,
नावे सा मंडपिया में 
कोई रंग गुलाल उड़ावे,
जी मेला में। ……. 
अरे जुलनी पे सेठ संवारा ,
जुलबाने जावे सा। 
कोई रंग गुलाल उड़ावे,
जी मेला में। २


Julni pe seth sanwara julbane jave sa  bhajan lyrics, Rajasthani hindi lyrics

!! sanvariya ji bhajan !!

are julanee pe seth sanvaara ,
julabaane jaave sa.
koee rang gulaal udaave,
jee mela mein. 2


chaandee ke bhevaan mein biraaje,
thaakur muralee vaalo sa
koee muralee madhur bajaave ,
jee mela mein. 2
koee rang gulaal udaave ,
jee mela mein. …….
are julanee pe seth sanvaara ,
julabaane jaave sa.
koee rang gulaal udaave,
jee mela mein. 2


sona chaandee chhadee yeto ,
haatha mein le chaale sa.
koee rang gulaal udaave ,
jee mela mein….
are julanee pe seth sanvaara ,
julabaane jaave sa.
koee rang gulaal udaave,
jee mela mein. 2


mandapiya vaala seth saanvara ,
gano bharoso bhaaree jee.
koee bigadiya kaam ,
sudhaare jee bhakta ka. 2
koee rang gulaal udaave ,
jee mela mein. …….
are julanee pe seth sanvaara ,
julabaane jaave sa.
koee rang gulaal udaave,
jee mela mein. 2


saravariya pe jaave savaaree,
thando thando paanee sa.
o maara giradhar jal mein ,
naave sa mandapiya mein
koee rang gulaal udaave,
jee mela mein. …….
are julanee pe seth sanvaara ,
julabaane jaave sa.
koee rang gulaal udaave,
jee mela mein. 2

अरे जुलनी पे सेठ संवारा जुलबाने जावे सा, Julni pe seth sanwara julbane jave sa  bhajan lyrics, Rajasthani hindi lyrics

!! सांवरिया जी भजन  !!

अरे जुलनी पे सेठ संवारा जुलबाने जावे सा। 
कोई रंग गुलाल उड़ावे जी मेला में। २ 

चांदी के भेवाण में बिराजे ठाकुर मुरली वालो सा 

कोई मुरली मधुर बजावे जी मेला में। २ 
कोई रंग गुलाल उड़ावे जी मेला में। ……. 
अरे जुलनी पे सेठ संवारा जुलबाने जावे सा। 
कोई रंग गुलाल उड़ावे जी मेला में। २ 

सोना चांदी छड़ी येतो हाथा में ले चाले सा। 
कोई रंग गुलाल उड़ावे जी मेला में…. 
अरे जुलनी पे सेठ संवारा जुलबाने जावे सा। 
कोई रंग गुलाल उड़ावे जी मेला में। २ 

 मण्डपिया वाला सेठ सांवरा गणो भरोसो भारी जी। 
कोई   बिगडिया काम सुधारे जी भक्ता का। २ 
कोई रंग गुलाल उड़ावे जी मेला में। ……. 
अरे जुलनी पे सेठ संवारा जुलबाने जावे सा। 
कोई रंग गुलाल उड़ावे जी मेला में। २ 

सरवरिया पे जावे सवारी ठंडो ठंडो पाणी सा। 
ओ मारा गिरधर जल में नावे सा मंडपिया में 
कोई रंग गुलाल उड़ावे जी मेला में। ……. 
अरे जुलनी पे सेठ संवारा जुलबाने जावे सा। 
कोई रंग गुलाल उड़ावे जी मेला में। २ 

jagdish vaishnav ke bhajan

भजन :- झुलनी पे सेठ सांवरो
गायक :- जगदीश वैष्णव
लेबल :- राजस्थानी भजन
पिछला लेखबनो मारो चारभुजा रो नाथ लिरिक्स | Bano maro charbhuja ro nath rajasthani hindi lyrics
अगला लेखहे राम हे राम भजन | He Ram He Ram Aarti hindi lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

18 − 9 =