बनो मारो चारभुजा रो नाथ लिरिक्स | Bano maro charbhuja ro nath rajasthani hindi lyrics

3901

बनो मारो चारभुजा रो नाथ लिरिक्स

बनो मारो चारभुजा रो नाथ लिरिक्स bano maro charbhuja ro nath bhajan,jagdish vaishnav bhajan ,rajasthani dj bhajan

~ बनो मारो चारभुजा रो नाथ ~

बनो मारो चारभुजा रो नाथ,
बनी  मारी तुलचा लाड़ली। २


विनायक रिध्धि सिद्धि संग लाया,
ओ  विनायक 
रसोड़े कुबेर भंडार बुलाया। २ 
गन्धर्व गीत गजब का गाय, … 
बनो मारो चारभुजा रो नाथ,
बनी  मारी तुलछा लाड़ली। २


हरे देव जी परसु देव हरसाया ,
यसोदा नन्द जी पाठ बिठाया। २ 
सूरा गीता जी जस गाय ।
बनो मारो चारभुजा रो नाथ,
बनी  मारी तुलछा लाड़ली। २


बाराती शिव ब्रह्मा संग आया ओ ,
गरुड़ चढ़ लक्मी पति भी आया। २ 
रावत इंद्र चढ़ आया ।
बनो मारो चारभुजा रो नाथ,
बनी  मारी तुलछा लाड़ली। २


बिहारी गुरु गोविन्द बन आया ,
चेतन मन का फूल बिछाया ,२ 
भागता मिल भगवत को सजाया।
बनो मारो चारभुजा रो नाथ,
बनी  मारी तुलछा लाड़ली। २


बनो मारो चारभुजा रो नाथ,
बनी  मारी तुलछा लाड़ली। २


Read also:-कोनी सुख पायो रामा थारी भक्ति

su_heading size=”25″ margin=”10″]बनो मारो चारभुजा रो नाथ, Bano maro charbhuja ro nath Rajasthani hindi lyrics[/su_heading]

!! Bano maro charbhuja ro nath !!

bano maaro chaarabhuja ro naath,
banee maaree tulacha laadalee. 2


vinaayak ridhdhi siddhi sang laaya,
o vinaayak
rasode kuber bhandaar bulaaya. 2
gandharv geet gajab ka gaay, …
bano maaro chaarabhuja ro naath,
banee maaree tulachha laadalee. 2


hare dev jee parasu dev harasaaya ,
yasoda nand jee paath bithaaya. 2
soora geeta jee jas gaay .
bano maaro chaarabhuja ro naath,
banee maaree tulachha laadalee. 2


baaraatee shiv brahma sang aaya o ,
garud chadh lakmee pati bhee aaya. 2
raavat indr chadh aaya .
bano maaro chaarabhuja ro naath,
banee maaree tulachha laadalee. 2


bihaaree guru govind ban aaya ,
chetan man ka phool bichhaaya ,2
bhaagata mil bhagavat ko sajaaya.
bano maaro chaarabhuja ro naath,
banee maaree tulachha laadalee. 2


bano maaro chaarabhuja ro naath,
banee maaree tulachha laadalee. 2


su_heading size=”25″ margin=”10″]बनो मारो चारभुजा रो नाथ, Bano maro charbhuja ro nath Rajasthani hindi lyrics[/su_heading]

!! चारभुजा जी भजन  !!

बनो मारो चारभुजा रो नाथ,
बनी  मारी तुलछा लाड़ली। २ 

विनायक रिध्धि सिद्धि संग लाया ओ  विनायक ,
रसोड़े कुबेर भंडार बुलाया। २ 
गन्धर्व गीत गजब का गाय, बनी  मारी। …. 
बनो मारो चारभुजा रो नाथ,
बनी  मारी तुलछा लाड़ली। २ 

हरे देव जी परसु देव हरसाया ,
यसोदा नन्द जी पाठ बिठाया। २ 
सूरा गीता जी जस गाय , बनी  मारी। …. 
बनो मारो चारभुजा रो नाथ,
बनी  मारी तुलछा लाड़ली। २ 

बाराती शिव ब्रह्मा संग आया ओ ,
गरुड़ चढ़ लक्मी पति भी आया। २ 
रावत इंद्र चढ़ आया , बनी  मारी। …. 
बनो मारो चारभुजा रो नाथ,
बनी  मारी तुलछा लाड़ली। २ 

बिहारी गुरु गोविन्द बन आया ,
चेतन मन का फूल बिछाया ,२ 
भागता मिल भगवत को सजाया ,बनी  मारी। …. 
बनो मारो चारभुजा रो नाथ,
बनी  मारी तुलछा लाड़ली। २ 

बनो मारो चारभुजा रो नाथ,
बनी  मारी तुलछा लाड़ली। २ 

jagdish vaishnav ke bhajan

 
भजन :- बनो मारो चारभुजा रो नाथ
गायक :- जगदीश वैष्णव
लेबल :- राजस्थानी भजन
पिछला लेखकोनी सुख पायो रामा थारी भक्ति में भजन लिरिक्स | koni sukh payo rama thari bhakti me rajasthani hindi lyrics
अगला लेखजुलनी पे सेठ संवारा जुलबाने जावे सा भजन लिरिक्स | Julni pe seth sanwara julbane jave sa bhajan lyrics,

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

1 + 17 =