वा वा रे बजरंगी बाला भजन लिरिक्स | Wa wa re bajarangi bala rajasthani hindi lyrics bhajan

2106

वा वा रे बजरंगी बाला भजन लिरिक्स

Wa Re bajaragi bala bhajan, hanuman ji bhajan वा वा रे बजरंगी बाला भजन लिरिक्स

।। दोहा ।।
भक्तियोग वैराग अरु, ज्ञान ध्यान नहिं काम ।
तुलसी के मन रमि गये, राम राम जै राम ॥


~ वा वा रे बजरंगी बाला ~

वा वा रे बजरंगी बाला ,
बडो बलकारी रे। 2


बाली बस में मनड़ो मछलियो , 
कूद कर अम्बर में उतरियो। २ 
औजी कासब को तू भांड निकळियो
ऐसो बलकारी रे ,वा वा रे बजरंगी। …..


पाणी में पाताळ तिरायो , 
भाई लक्मण को प्राण बचाओ। २ 
औजी झगड़ा सु जीत लायो ,
रघुवर धारी रे, वा वा रे बजरंगी। …..


करजो रे हनुमान हटिला ,
रावण का बंद करदीना ठिला। २ 
ओजी तोड़े बिना लश्कर किला ,
मारी औ बिलकारी रे। वा वा रे बजरंगी। …..


बाज्यो रे भारत में भंगड़ ,
लायो रे लस्कर ने लंगर। २ 
औ तो है जबर ने जंगल,
रण को खिलाडी रे।  वा वा रे बजरंगी। …..


बात है राघव ही थारी ,
सदा शिव शक्ति लारे। २ 
करले जो मन में धारे , 
ऐसो बलधारी रे। वा वा रे बजरंगी। …..


केवे भैरव तू रुद्र कैवायो ,
भगता को भीड़ चढ़ आयो। २ 
ओजी माँ जामण को दूध लजायो ,
बाल ब्रह्म चारी रे। वा वा रे बजरंगी। …..


Wa Wa Re bajaragi bala rajasthani hindi lyrics bhajan

!! Wa wa re Bajrangi Bala !!

baalee bas mein manado machhaliyo ,
kood kar ambar mein utariyo. 2
aujee kaasab ko too bhaand nigaliyo
aiso balakaaree re ,va va re bajarangee. …..


paanee mein paataal tiraayo ,
bhaee lakman ko praan bachao. 2
aujee jhagada su jeet laayo ,
raghuvar dhaaree re, va va re bajarangee. …..


karajo re hanumaan hatila ,
raavan ka band karadeena thila. 2
ojee tode bina lashkar kila ,
maaree au bilakaaree re. va va re bajarangee. …..


baajyo re bhaarat mein bhangad ,
laayo re laskar ne langar. 2
au to hai jabar ne jangal,
ran ko khilaadee re. va va re bajarangee. …..


baat hai raaghav hee thaaree ,
sada shiv shakti laare. 2
karale jo man mein dhaare ,
aiso baladhaaree re. va va re bajarangee. …..


keve bhairav too rudr kaivaayo ,
bhagata ko bheed chadh aayo. 2
ojee maan jaaman ko doodh lajaayo ,
baal brahm chaaree re. va va re bajarangee. …..


Wa wa re bajarangi bala rajasthani hindi lyrics bhajan

!! वा वा रे बजरंगी बाला !!

वा वा रे बजरंगी बाला , बडो बलकारी रे। २ 

बाली बस में मनड़ो मछलियो , 
कूद कर अम्बर में उतरियो। २ 
औजी कासब को तू भांड निगलियो 
ऐसो बलकारी रे ,वा वा रे बजरंगी। ….. 

पाणी में औ पाताळ तिरायो , 
भाई लक्मण को प्राण बचाओ। २ 
औजी झगड़ा सु जीत लायो ,
रघुवर धारी रे, वा वा रे बजरंगी। ….. 

करजो रे हनुमान हटिला ,
रावण का बंद करदीना ठिला। २ 
ओजी तोड़े बिना लश्कर किला ,
मारी औ बिलकारी रे। वा वा रे बजरंगी। ….. 

बाज्यो रे भारत में भंगड़ ,
लायो रे लस्कर ने लंगर। २ 
औ तो है जबर ने जंगल,
रण को खिलाडी रे।  वा वा रे बजरंगी। ….. 

बात है राघव ही थारी ,
सदा शिव शक्ति लारे। २ 
करले जो मन में धारे , 
ऐसो बलधारी रे। वा वा रे बजरंगी। ….. 

केवे भैरव तू रुद्र कैवायो ,
भगता को भीड़ चढ़ आयो। २ 
ओजी माँ जामण को दूध लजायो ,
बाल ब्रह्म चारी रे। वा वा रे बजरंगी। ….. 

gopal das vaishnav ka bhajan

भजन :- वा वा रे बजरंगी बाला
गायक:- गोपाल दास वैष्णव
लेबल :- राजस्थानी भजन
पिछला लेखश्याम चूड़ी बेचने आया भजन लिरिक्स | Shyam chudi bechne aaya bhajan hindi lyrics
अगला लेखकंचन वाली काया रे लिरिक्स | Kanchan wali kaya Rajasthani bhajan hindi lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

17 + twelve =